10 jaar fiets driedaagse. Bedankt toppers en wat was het weer geweldig!!


Vooraf, tijdens of na afloop pannenkoeken, chinees, barbecueën, lunchpakketten, koffie met gebak en natuurlijk ook nog een drankje tussendoor. Altijd lagen er weer prachtige routes in de omgeving van onze eigen camping ’t Vinkel voor ons klaar, wat was het fijn.
10 jaar nagenoeg alleen maar zonneschijn en een lach op ieders gezicht.
Moet je niet wat zeggen vroegen deelnemers aan mij als voorzitter zondagmiddag, ik keek rond en zag dat ik dan sprak tegen een klein gedeelte van de deelnemers en vond dat ik dan de organisatie te kort deed. Gelukkig waren er nog wel gasten die bedankten en de organisatie een hart onder de riem stak. Natuurlijk ook een applaus en dat hebben ze verdient.
Marian en Gert, Jopie en Wim, Bert alle koffiezetters, pannenkoekenbakkers, sauna draaiers, tentenzetters en afbrekers, opbouwers en afbrekers van de barbecue, fotografen, kopieerders en allen die ook maar iets voor de organisatie deed, het zit er op, het was weer klasse.
Marian en Gert, Jopie en Wim na 10 jaar hebben jullie gezegd we stoppen ermee. Jullie verdienen een podium in de nieuwsbrief. Uren tijd hebben jullie er aan besteedt en gelukkig hadden jullie Bert. Na 10 jaar hebben jullie gezegd dit was de laatste keer, jammer maar ook begrijpelijk.
Nogmaals hartelijk, hartelijk, bedankt namens alle deelnemers en leden van Hertogstad.


Voorzitter,
Henk Blankestijn.

Scroll naar top