Van 61,6% naar 92.1% bezettingsgraad in één week! Ik wijt dat aan de wekelijkse update en jullie enthousiasme om mijn mailbox op de eerstvolgende dagen vol te gooien met opgaves, echt gaaf dank jullie wel!

De meest informele aanhef was “Beste medewerker Hertogstad”, de formeelste: “Geachte heer Eveleens – meteen erachteraan – Ha die Arthur” en de intiemste “Hoi Paps”. En terwijl ik deze update zit te schrijven, verschijnt er in een deelvenster een @mail, met de vraag “mag deze ook bij de verzameling?” Dus de Op verzoek: “Dag werkdagencoördinator”.

En verder? 27 September volgt nog een 3e update en 4 oktober een overzicht, daarin vermeld ik o.a. alle voornamen met 1e letter achternaam. Wellicht vraag je af, “1 oktober is toch laatste dag van opgave?” De dagen tussen 1 en 4 oktober heb ik nodig om de definitieve planning op orde te krijgen, als ik moet wijzigen binnen je keuzes, dan gaat dat altijd in overleg via @mail.

Vraag: Hebben aspirant-leden ook een werkplicht? Antwoord: Ja.

Stand van Zaken t/m Maandag 20 September 10:20u

  • Je hebt nog 12 dagen om je opgave in te dienen, 1 oktober moet je opgave binnen zijn. Advies: kijk in onderstaande tabel (voorlopige actuele bezetting) waar nog plek is. Kijk vooral naar 31 oktober & 7, 14 november.
  • Streven is 10 werkenden. Sommige dagen kunnen wat verhoogd worden of zijn dat al, door inzet in het Pluviushuis, geef dat alsjeblieft aan bij je opgave.
  • Als voorjaar 2021 100% werkweekendwerkenden had, zitten we nu op 94.5%, dit percentage wordt mede verhoogd door leden die meerdere dagen werken. Gaan we over de 100%?

Voorlopige Actuele Bezetting

(als er in het aantal ½ staat dan werkt/werken 1 of meerdere leden een halve dag), gestreefd wordt naar een maximale bezetting van 10 werkenden. Verschillende dagen liggen hoger, omdat daar ook leden in het Pluviushuis werken.

ZaterdagbezetZondagbezet
16 oktober12 ½17 oktober9 ½
23 oktober7 ½24 oktober10
30 oktober731 oktober4
6 november137 november5
13 november914 november0

Vragen?

Heb je een vraag met betrekking tot de werkweekenden, stel ze gerust, het liefst voor 4 oktober.

Arthur Eveleens (65)Scroll naar top