Naturistenvereniging De Peelrand 

Weversweg 5 5411 RX Zeeland (N-Br) 
Tel. +31 6 2338 7594 
boulen@peelrand.org 
www.peelrand.org 
KvK: 40216535 
Zeeland, mei 2021 

VOORZICHTIG OPTIMISTISCH willen wij jullie hierbij uitnodigen voor het 28e Peelrand 3-Landen Petanquetoernooi.  Uiteraard is dit een voorlopige uitnodiging, want niets is zeker in deze moeilijke tijd, 
maar laten we hopen dat het mogelijk zal zijn! 

Aan deelnemende verenigingen en individuele NFN-INF-DFK leden afkomstig uit Duitsland, België en Nederland. 

Naturistenvereniging De Peelrand nodigt jullie hierbij uit voor het 28e PEELRAND 3-LANDEN PETANQUETOERNOOI,  dat op zaterdag 18 september om 09.00 uur begint. Zondag 19 september wordt het toernooi om 09.30 uur  voortgezet en de finale is gepland rond 14.00 uur (afhankelijk van de nog te spelen wedstrijden). 
Op vrijdagavond is de aanmelding in de kantine (tussen 19:30 uur en 21:00 uur). 
We spelen gemengde doubletten volgens de regels van de N.J.B.B. 

Tot het toernooi worden uitsluitend leden van naturistenverenigingen en individuele NFN-INF-DFK leden toegelaten  die in het bezit zijn van een jaarkaart met een geldige zegel. 
Voor deelname aan het toernooi vragen wij een bijdrage van € 2,50 per persoon. Voor het verblijf op ons terrein is de  bijdrage vastgesteld op € 20,00, te weten aankomst op vrijdag 17 september vanaf 10.00 uur tot en met maandag  20 september 10.00 uur. Eerder komen of later vertrekken is mogelijk. In dat geval wordt het normale tarief voor  verblijf in rekening gebracht. 

Gedurende het hele weekend zijn er broodjes, snacks, soep en een maaltijd op zaterdagavond verkrijgbaar. 
Onze horeca werkt zonder contant geld. Dat werkt veiliger, hygiënischer en sneller. Bij aankomst ontvang je een  polsbandje waarmee je elektronisch betaalt. Bij vertrek worden die uitgaven in rekening gebracht. 

Ons beleid staat fotograferen en het dragen van piercings in primaire geslachtsdelen niet toe. Wij hopen dat dit toernooi, met een internationaal karakter, wederom een succes zal zijn. 
Je kunt je rechtstreeks aanmelden via de website: www.peelrand.org

Hartelijke groet,
Namens De Peelrand , Cissy van Kilsdonk

Scroll naar top