Na een te lange periode van Corona Perikelen, gaan we gelukkig weer de goede kant op. Voorzichtig is er weer meer vrijheid mogelijk en kan het land verder van het “slot” af gehaald worden. Dit geeft ons meer vrijheid, om een waardig afscheid van onze vader Theo te organiseren. 

Wij hebben het besluit genomen, om dit niet via een officiële afscheidsdienst zoals een begrafenis te organiseren, maar door een informeel moment. Hiervoor nodigen we alle familie,  vrienden en bekenden van Theo tegelijk uit om samen met elkaar de goede herinneringen aan Theo te delen.

Ook de leden van het Vinkel mogen hier zeker niet bij ontbreken. In plaats van persoonlijke kaarten nodigen we door middel van een algemeen bericht ieder uit die daar behoefte aan heeft om hierbij te zijn.

Deze informele middag zal van 15.00 uur tot 17.30 uur plaatsvinden op zaterdag 25 september 2021, in het dorpshuis Gelre’s End, Molendijk 1 in Hedel. 

Deze locatie zal volledig corona proof ingericht zijn en de richtlijnen van dat moment volgen.

Tussen 15.00 uur en 15.30 uur is iedereen welkom in het dorpshuis en staat de koffie klaar. Vanaf 15.30 zullen we met z’n allen stilstaan bij Theo met woorden en wat muziek. Wil je ook een woordje doen, laat het ons dan vooraf even weten.

Na dit gedeelte kunnen we onderling de goede herinneringen over Theo met elkaar delen. 

Vanwege de maatregelen, vragen wij jullie om je aan te melden via het mailadres:   afscheidtheo@ziggo.nl 

Zo hebben wij een inzicht van het aantal gasten, en kunnen wij jullie op de hoogte houden van eventuele wijzigingen door veranderende maatregelen.

Uiteraard is dit een vrijblijvende uitnodiging en begrijpen wij dat ieder (uit gezondheidsoverwegingen) zelf de keuze heeft om van deze gelegenheid gebruik te maken. 

Ken je nog oud-leden waarvan je denkt dat zij het op prijs stellen hierbij te zijn, licht ze dan gerust hierover in.

Moniek, Gijs en Wilma

Scroll naar top