Beste Vinkelaren,

De kosten van het afvoeren van afval op ’t Vinkel loopt ieder jaar op, het volume verandert niet zoveel. In de Restafvalcontainer wordt weleens grofvuil gedumpt, maar het moet niet zo zijn dat we als vereniging daarvoor een extra lediging  moeten aanvragen (a € 210,- per lediging), doe dit dan ook in overleg met de beheerder. Hij weet wanneer het afval wordt opgehaald. Zet zeker geen kapotte koelkasten, fornuizen, kapotte tuinmeubelen e.d. bij de containers, Het is echt de bedoeling dat u dit zelf verwijdert van uw plaats 

Verder is het volgens het Terrein Reglement artikel 8.2 de bedoeling dat je het afval mee naar huis neemt wanneer je hier kort verblijft. Wanneer de container te vol is zet dan niet het afval naast de container, dat trekt ongedierte aan die dan de zakken kapot maken.

Op ongeveer 5 KM afstand (Vliertwijksestraat 38, 5249 RJ, Rosmalen) is er een  Milieu Station Rosmalen, geopend op Vrijdag, Zaterdag en Woensdag 8:30 t/M 16:00 uur.

Je kunt een pas van het milieu station bij ons lenen. Op vertoon van deze pas betaalt u voor bepaalde afval € 0,05 per kilogram. Geen pas (bij u)? Dan betaalt u € 0,15 per kilogram.
Voor Aarde/grond, Bielzen/Hout/Tuinhout, Dakleer, Gips, Graszoden, Grof vuil, Restafval, Hard plastic, Matrassen, Puin/Bouw- en sloopafval en Vloerbedekking moet men betalen.

Aluminium, Asbest, Autobanden, Glas, Glasplaten, Kleding, Klein chemisch afval, Lood, Oud ijzer, Papier, Piepschuim (tempex), Plastic verpakkingsafval, Schoenen, Snoeihout, Textiel, en Elektrische apparaten (wit-en bruingoed) kun je gratis inleveren.

Tevens is het ook mogelijk om de aanhanger van de vereniging te lenen, reserveer deze bij de beheerder.

Bij de afvalstoffendienst kan je ook een grotere aanhanger lenen (BE-rijbewijs en milieustationpas, max. 2uur) Maak daarvoor een afspraak met hun klantenservice op 073-615 65 00.

De beheerders

Scroll naar top