Helaas is er afgelopen week een barst in m’n verenigingsgevoel ontstaan door een onplezierige ‘verrassing’.

Sinds een paar weken heb ik achter onze caravan een stapel nieuw aangeschafte stoepbandjes liggen. Deze liggen te wachten tot ik tijd heb om ze op de flappen rondom onze nieuwe voortent te leggen.

Helaas vond iemand het echter nodig om afgelopen week onze plek op te gaan en een gebarsten stoepbandje om te ruilen voor één van mijn nieuwe exemplaren. Te triest voor woorden! Ik ga er hier verder niet over uitweiden waarom ik weet dat het bandje niet spontaan gebarsten is en hoe ik weet dat er vreemde vingers aan mijn spullen hebben gezeten, maar ik wens je veel plezier met ‘jouw’ nieuwe stoepbandje van circa 3 eurootjes. Hopelijk geeft het jou een fijn en voldaan gevoel…..

Ik zal het gebroken bandje afvoeren naar de milieu straat, een nieuwe gaan kopen en dit voorval proberen snel te vergeten. Hoewel, vergeten…? Ergens zal er in m’n achterhoofd toch blijven knagen: WAAROM?!?!?

Mijn oprechte excuses aan alle Hertogstad-leden die wel respect hebben voor elkaar en elkaars spullen. Sorry dat ik jullie hiermee heb lastig gevallen, want samen met jullie is de vereniging wel leuk! Maar helaas maakt één rotte appel in de mand, al het gave fruit te schand.

Marco de Bruijn
Plek 5

Scroll naar top