Op achttien juli vond de verenigingsbarbeque plaats omdat dat zeker kon. Keurig werden op meer dan anderhalve meter de BBQ’s verdeeld over het vijverveld. Leden kwamen aan met tafels en stoelen, Het vijverveld was groot genoeg voor een mooi verdeling op afstand. Sommigen kwamen ook nog met hun eigen BBQ. 

Iedereen had zijn billenhanddoek bij zich want het was een prachtige zomeravond.  De kolen werden aangestoken en al snel lagen de eerste karbonaadjes, hamburgers, visjes en dergelijke op het rooster, stokbroodje, salades en smullen maar.  De afspraak van vier mensen aan de grote en twee aan de kleine BBQ’s werd redelijk goed opgevolgd. Aan het eind zag ik her en der de zwarte bananen met een drankje en slagroom als toetje naar binnen gaan.

Dit alles werd bij geluisterd door een bandje met easy listening country muziek. De twee mannen van de band waren niet bekend met het naturisme en wat voor ons heel gewoon is is dat voor hun dus niet. Ze vielen met hun neus midden in de kruidenboter op deze mooie avond. Bij een van de bandleden waren de voeten bloot, verder is het niet gekomen terwijl ook dat zeker kon. Die cowboylaarzen zijn ook wel te mooi om uit te trekken.                                                                                                                                                                                                                                                               De bandleden hadden het zeker naar hun zin en we kregen dan ook nog een paar toegiftnummers. 

De sfeer was uitstekend en de avond zeer geslaagd.

Nog een BBQ man was in beeld tussen zijn beelden. Love it.

Een van de gasten had het zitten observeren  en kwam tot de conclusie dat de gemiddelde leeftijd toch  wel hoog lag. 

Beste gast, met die doorgewinterde leden hebben wij in de zomer toch heel veel lol omdat dat ook kan.

Pim, Peer en Marcelle en anderen die mee geholpen hebben, dank jullie wel voor de organisatie van deze traditie die dus wel zeker kon in deze tijd.

Wil.

 

 

 

2 reacties op “BBQ 2020 omdat het kan, kon”

  1. Elly Blankestijn - den Daas

    We hebben een geweldige avond gehad. Het weer speelde ook heerlijk mee.
    Bedankt iedereen.

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top