Via deze nieuwsbrief bedanken Joop en ik ‘De vrienden van ‘t Vinkel’ voor de prachtige bos bloemen en Marriëtte en Dicky voor hun lieve telefoontjes namens Lief en leed. Ook voor de belletjes en kaarten van anderen: bedankt. Dit heeft ons heel goed gedaan.
Februari was voor ons een hectische maand. Op de tiende zei de radioloog dat ik borstkanker had. Vanaf dat moment zit je in een sneltrein die naar ons gevoel al vlug over ging in een tgv. Er volgden diverse onderzoeken en binnen drie weken lag ik op de operatietafel. Dankzij of ondanks corona is ons niet duidelijk. We waren er gelukkig snel bij. De artsen hebben keurig werk afgeleverd! Mijn borst heeft een streepje en een klein deukje opgelopen. In april krijg ik nog bestraling. Dus tegen de tijd dat de zomer begint, is deze boze droom voorbij en komen we weer heerlijk genieten op het Vinkel.
Gezien mijn ervaring, ik had zelf niets gemerkt, raad ik iedereen aan om, ook tijdens corona, altijd gehoor te geven aan een oproep tot deelname aan preventief onderzoek. Als ik die van het landelijke borstonderzoek dit keer terzijde had geschoven met het idee volgende keer wel weer te gaan, was de noodzakelijke ingreep tegen die tijd heel wat forser geweest!!!

Groetjes, mede namens Joop,
Irène

1 reactie op “Bedankje Irène en Joop”

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top