Lieve Vinkelvrienden,

Velen van jullie weten dat er bij mij afgelopen zomer borstkanker is geconstateerd. Inmiddels zit 2020 er bijna op en heb ik nog drie van de 16 chemobehandelingen te gaan. Dat einde is gelukkig in zicht. Het is een pittig proces wat nu zeker naar het einde toe steeds zwaarder wordt. Ik ben gelukkig niet ziek geweest maar ben wel heel erg moe en krijg wat last van bijwerkingen. En wat is het dan fijn om van velen jullie een kaartje, een belletje of een appje te krijgen. En natuurlijk de mooie bos bloemen die ik vandaag weer mocht ontvangen van alle Vinkelvrienden doet me ook erg goed. Heel fijn om te merken dat er ook aan ons wordt gedacht terwijl we elkaar nu helaas allemaal niet kunnen zien omdat het terrein dicht is en omdat corona helaas ook nog niet onder controle is. Over dit laatste, ik ben acuut genoeg dus mijn behandelingen gaan gewoon door. Half januari heb ik de laatste chemo en dan begin februari staat de operatie gepland waarbij helaas mijn linkerborst wordt geamputeerd en ook in ieder geval één okselklier wordt verwijderd. In maart hopen we weer op het terrein te komen en jullie weer te zien.
Wij (Peer, Lars en ik) wensen jullie een mooi, zonnig en gezond 2021 toe en nogmaals dank voor al het liefs wat naar ons is toegestuurd.

Marcelle Meesters (N211)

2 reacties op “Bedankt.”

  1. Ignace Bergman

    even een reactie op je berichtje.ik wens je heel veel sterkte in deze toch al moeilijke tijd met je probleem, en de noodzakelijke operatie.lieve groeten van ignace bergman.

  2. Janny Kros

    Een hele goeie jaarwisseling willen we jullie wensen ,en heel veel sterkte de komende tijd ,voor wat nog komen gaat
    En alle goeds voor 2021
    Janny en Ad Kros

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top