Bedankt Frans en Henk,

Al maanden stond er een oude koelkast uit een caravan of camper op de parkeerplaats, zomaar door iemand neergezet, met de gedachte dan ben IK er vanaf. Na onderzoek was er niet achter te komen wie dat nou gedaan had. Niemand heeft het gezien behalve de eigenaar zelf.

Meer dan spijtig dat de eigenaar debet is aan het verhaal wat je leest bij ‘LEES VERDER”

Na berichten in de nieuwsbrief kwam de oorspronkelijke eigenaar niet opdagen, echt kinderachtig. Was hij of zij maar sportief geweest en had ingezien dat het fout was en had hem vervolgens alsnog zelf weggebracht. Dan ben je natuurlijk nog fout maar wel sportief en eerlijk.

Nee hoor zulke klusjes laat je gewoon aan anderen over, gelukkig waren Frans en Henk wel sportief en hebben andermans afval weggebracht. Je kon hem gewoon gratis afgeven, zoals door heel Nederland, op de vuilstortplaats.

Inmiddels weten al onze leden wel dat we grof vuil mee moeten nemen naar huis en daar storten op de vuilstortplaats in je woonplaats. Lukt dat niet zorg er in ieder geval dan voor dat iemand je helpt, maar zet het niet ergens zomaar neer op de camping.

Al het vuil dat wordt opgehaald op ons terrein. Glas, plastic, papier en restafval het kost ons, alle leden dus, heel veel geld.

Alsjeblieft, laat dit de laatste keer zijn.

Jullie voorzitter Henk.

P.S. Waaaattt…. Nee toch, staat er een bed frame in de kruiwagenopslag. Weer niet bekend van wie. Dat zal toch wel een sportieve eigenaar zijn die het zelf opruimt !!.

Scroll naar top