Dank je wel voor de goede zorgen.

Enige tijd geleden viel de stroom uit bij onze caravan door een foutje van onszelf. Uit gewoonte liep ik naar de beheerders woning en de receptie deur was nog open en Sjon kwam licht kauwend de receptie binnen gelopen. ” Smakelijk” hoor ik mezelf zeggen en na een “dank je wel” en het aanhoren van mijn verhaal dat onze stroom was uitgevallen zegt hij direct: *tja, dat kan gebeuren, ik loop wel even mee” hij roept richting keuken dat hij even weg is richting welk veldje en loopt hij meteen met me mee om de zekering in de hoofdkast op ons veldje weer goed te zetten.

Hij opent de hoofdkast en meteen gaat zijn telefoon en hoor ik wat er gezegd wordt (niet zoals mijn ouders me hadden geleerd, … oeps,)

” Hallo, met …. we staan op tentplaats … en we zijn vanmiddag gaan fietsen maar ik weet de toegangscode van het zijpoortje niet meer ” ! Vriendelijk wordt er geantwoord dat hij op het terrein bezig is maar er aan komt en dat het een minuutje zou kunnen duren en wordt het gesprek beëindigd.

Snel is mijn probleem opgelost en krijg ik te horen dat ik weer stroom zou moeten hebben. In de caravan staat de wekker al te knipperen op 00:00 zodat ik zie dat de stroom terug is en roep ik naar Sjon JA, hij doet het, dank je wel! “ en ga ik de wekker op tijd zetten en besef ik me daardoor dat het …:

  1. Het is en dat ze eigenlijk gesloten waren voor het avondeten.
  2. Het best had kunnen wachten voor mij omdat het een luxe probleem is.
  3. Dat hij ook nog eens de eigen leden binnen gaat laten terwijl ze eigenlijk gesloten waren.

Ik besef me ook dat we op 1e kerstdag even op de camping waren en ze beide volop bezig waren met het gereed maken van een tentplaats voor de nieuwe herverdeling en dat op 1e kerstdag.

De reactie op mijn vraag was

” ach.. we mogen nu niet meer dan 1 persoon ontvangen dus onze ouders mogen nu niet komen en dan kunnen we net zo goed hieraan werken.”

Whow! Geweldig , wat een inzet om zo voor onze vereniging bezig te zijn op tijden of dagen dat jullie ook lekker lui onderuitgezakt op de bank hadden kunnen zitten.

Daarom, Sjon en Roy mijn respect en dank hiervoor.

Dank je wel!

(Bert en Arianne tpl 87)

Scroll naar top