Komende zaterdag, 18 juli vanaf 18.00 uur organiseren we weer de jaarlijkse barbecue. Eerder is gemeld dat het de bedoeling was dat iedereen zelf een barbecue mee zou brengen maar dat lijkt toch niet nodig te zijn. De barbecue vindt ook dit jaar weer plaats op het vijverveld.

We kunnen deze avond gewoon gebruik maken van de grote barbecues van de vereniging met dien verstande dat er slecht 4 personen bij een van de metalen barbecues kunnen staan en 2 personen bij de “vaste” betonnen barbecues. Wanneer we ons daar goed aan houden zouden we de anderhalve meter afstand goed moeten kunnen bewaren. Zoals ook andere jaren gebruikelijk is zorgen wij voor houtskool voor de barbecues. De rest moet je zelf meebrengen, evenals een goed humeur

Tijdens de barbecue zal de muziek verzorgd worden door Wil Opstals (zang, gitaar en liedjesschrijver) en Ruurd van der Vegt (dwarsfluit en mondharmonica), 2 leden van de band CounTrees. De muziek is te karakteriseren als country-folk of americana. Met roots in Tilburg, Udenhout en Den Bosch, Drunense duinen, de Brand en heel veel ander natuurschoon weet je meteen waar een groot gedeelte van de teksten over gaat. Als je vooraf al wat van de muziek wilt beluisteren kun je dit vinden op spotify, deezer, Itunes en veel andere plekken op het internet wanneer je zoekt op Wil Opstals of Songbelt.

Met vriendelijke groet,

Pim en Peer

Scroll naar top