Beste leden van Hertogstad,
Zoals bekend is en zoals het ook in het terreinreglement staat, dienen onze caravans en voortenten er per 1 mei weer netjes uit te zien. Dat betekent dat de kampeerplaats weer uit zijn winterslaap gehaald dient te zijn. Dit geldt ook voor de tuintjes voor en naast de caravan. Uiteraard dienen ook de spullen uit de tennishal met de grootste spoed en zeker vóór 1 mei aanstaande op de eigen kampeerplek te worden neergezet
De terreincommissie gaat, op 8 mei, zoals gebruikelijk, alle kampeerplaatsen langs of deze zijn ingericht conform het terreinreglement .
Mogelijk zal de terreincommissie op- of aanmerkingen leveren en het dringende verzoek is om hun visie (zijnde ons terreinreglement) te respecteren. Om het geheel in beeld te krijgen moeten wij dit jaar ook op jullie plaats zijn.
Wij verzoeken jullie vriendelijk om de schoonmaak-en opruimactiviteiten zo spoedig mogelijk uit te voeren en er voor te zorgen dat dit zeker voor 1 mei gerealiseerd is.
Zowel de terreincommissie als je medekampeerders zullen dit waarderen, zodat ons terrein er ook dit seizoen er weer piekfijn bij ligt.
Natuurlijk realiseert de terreincommissie zich dat eenieder andere normen hanteert ten aanzien van de netheid van hun plek. Anderzijds zullen jullie allemaal beamen dat naturisme is gebaseerd op respect voor de medekampeerders en om deze reden vraagt de terreincommissie jullie met klem om in ieder geval het “zichtbare” gedeelte van de kampeerplaats netjes te houden, zodat niemand van onze vereniging zich hieraan hoeft te storen.

Hierbij valt te denken o.a. aan:

  • Het goed schoonmaken van de buitenkant van de caravan en de voortent.
  • Losse tegels, planken en andere ontsierende voorwerpen onder, voor, achter, of waar maar ook bij de caravan of uit het zicht te leggen.
  • De struiken op jullie plek te snoeien. En het gras te maaien.

De terreincommissie begrijpt best dat het voor onze leden met gezondheidsproblemen mogelijk een grote opgave is om hun kampeerplek netjes te houden, maar een vriendelijk verzoek aan de vrienden van de camping zal er wellicht in resulteren dat er hulp wordt geboden.
Voor de leden die tijdens de laatste plaatsverdeling een (andere) plaats hebben gekregen dienen zich te houden aan de afspraken die zijn gemaakt in ons terreinreglement.
Op de vaste plaatsen, waar niets mee gebeurt, wordt verwacht dat de bakken worden geplaatst volgens de regels in het terreinreglement. Wij hebben hier al eerder uitgebreid over gecommuniceerd in de nieuwsbrief van 12 april 2021 en deze regels zijn ook bij de plaatsverdeling verstrekt.
De terreincommissie dankt jullie bij voorbaat voor jullie medewerking. We willen met z’n allen kunnen genieten van een mooi verenigingsterrein waar iedereen zich prettig voelt.

Namens de Terreincommissie.

Scroll naar top