Het zomerseizoen is weer losgebarsten. Met betere vooruitzichten. Dachten we. Alles weer een beetje losser. Alles weer een beetje meer. De bar wat vaker open. Iets meer mensen op het terras. Dachten we. Maar het lijkt erop, alsof we toch weer even op de rem moeten gaan staan. En tóch is het zomerseizoen begonnen. Onze noordelingen hebben de koffers al gepakt of zijn daar mee bezig. De gastenplaatsen bij de vijver zijn weer volop bezet. De vaste bewoners zie je steeds meer komen en af en toe ook weer gaan. Het weer is lekker, nog niet echt super. Maar voor een verblijf op ons kleinood tussen de Brabantse akkers prima te doen. En bij het bivakkeren in den vrije, hoort af en toe ook een drankje en nog meer, af en toe een hapje (al is het maar een ijsje). De barcommissie is met man en vrouw en macht bezig, om gedurende het seizoen de bar draaiende te houden. In het hoogseizoen is het dan ook de bedoeling dat de bar de hele week, gedurende de gebruikelijke middag en avonduren, open is. En daar zit nou net een beetje het probleem. Tijdens de middaguren lukt het nog aardig, maar de avonden lijken nog flink struikelblok. Door allerlei moverende redenen. Het lukt gewoon onvoldoende. Met als gevolg, dat wanneer er nu eenmaal geen barman of barvrouw te vinden is, de bar, helaas maar waar, gesloten blijft. Let dus goed op, op de aankondigingen op diverse plaatsen, of de bar al dan niet te bezoeken is…
Natuurlijk stelt de barcommissie aanmeldingen van vrijwilligers die wel eens een keer of meerdere keren de bar willen draaien zeer op prijs!!!
Je kunt je dan aanmelden bij Martien (tentplaats 115), of Wally (tentplaats 201; is wel een stukkie lopen, maar dan mag je gratis even de mini Intratuin- vestiging bewonderen!!! Overigens nu nog zonder kerstafdeling).

Dus houd je van een drankje, een babbeltje, een ijsje, gezelligheid en gun je dat anderen ook, meld je dan even aan!!!

Eeuwige dank en roem zijn dan jouw deel!!!

Gert Tiele

Gezocht: lieve leuke aardige prettige
barmannen en vrouwen
(een beetje streng zijn mag ook!!!)


Scroll naar top