Beste Hertogstadleden,

Zoals u al hebt kunnen lezen in de brief bij uw “Blootgewoon/UIT” -magazine, gaat er het nodige veranderen bij de NFN.

U bent m.i.v. 1 januari 2022 niet meer automatisch lid van de NFN, en u moet voor 31 januari a.s. apart bij de NFN aangeven of u het tijdschrift Blootgewoon/UIT nog wil ontvangen en dan alleen tegen betaling van € 15,80 per jaar.  Als u lid bent/wordt van Hertogstad, draagt Hertogstad van uw betaalde jaarlijkse contributie het bedrag van € 13,30 af aan de NFN.
U krijgt daarvoor uw jaarkaart/inf-zegel en u betaalt op deze wijze o.a. mee aan de ondersteuning die de NFN aan verenigingsbesturen biedt. Ook is het veiligheidsprotocol van de NFN van toepassing. U bent niet meer automatisch lid van de NFN.

Wilt u m.i.v. 2022 lid blijven van de NFN, dan kunt u zich daarvoor gratis registreren op de site:    natuurlijknfn.nl/activeren  

Hiermee heeft u stemrecht voor de Ledenraad en/of kunt u zich kandidaat stellen voor de Ledenraad. Wilt u daarnaast het magazines Blootgewoon/UIT blijven ontvangen, ga dan naar het ledenportaal van de NFN via de site:  mijn.voeltvrijheid.nl met uw gebruikersnaam en wachtwoord, en ga naar Mijn Lidmaatschap. Selecteer dan “magazines”, klik op opslaan en betaal veilig on-line €15,80.
Wilt U het hele artikel van de NFN uitgebreid nalezen?
Klik dan op onderstaande link naar onze website en krijgt het officiële communicatieverhaal van de NFN  of ga naar Hertogstad.nl.  U treft het artikel aan op het algemene deel ( u hoeft niet in te loggen ) in het rolmenu onder het kopje Naturistenvereniging helemaal boven aan op de pagina met de beschrijving NFN Open& Bloot.

http://www.hertogstad.nl/nfn-openbloot/ 

Met vriendelijke groet,
Ferry de Neyn, Voorzitter PR

Scroll naar top