Het weekend van 20 augustus staat volledig in het teken van de Caraïben. Vrijdag buffet, zaterdag zeskamp en feestavond.
Het Caraïbisch buffet wordt verzorgd door Ria en Herman Bierman.

Samenstelling buffet:
Jambalaya (stoofgerecht)
Cuban Chicken
Rundown (groentecurry)
Frisse salade
Ananas met ijs en slagroom

Kosten: 7,50 Euro pp. Contant te voldoen bij aanvang.
Aantal deelnemers: 60. Vol is vol.
Aanvang buffet: 18.00 uur.
Inschrijving: Via de inschrijflijst in de activiteitenklapper bij de receptie. Inschrijven mogelijk vanaf woensdag 11 augustus.

Zelf meenemen:
Glazen en drankjes. Voor borden en bestek wordt gezorgd.
Doen:
Afwassen van gebruikte borden en bestek. En na afloop helpen bij opruimen van de keuken.

Coronaregels:
Een buffet met 60 mensen in deze coronatijd vraagt iets van ieders gedrag om mogelijke besmettingen te voorkomen. Het terras wordt opgedeeld in 30 tafels voor 2 personen op gepaste afstand. Tafels mogen niet worden verplaatst. Houd je aan de 1,5 meter afstand ook bij het langs het buffet lopen. Ophalen van het eten wordt gereguleerd door een aantal tafels per keer daarvoor uit te nodigen.

Noël

Scroll naar top