Contant geld op ’t Vinkel is verleden tijd!

 

We willen de contante geldstromen zoveel mogelijk beperken. Met het oog op de corona is dat zeker van belang en aanbevolen door het RIVM.

Daarom hebben we een pinapparaat in de bestelling voor het Pluuf.Afbeeldingsresultaten voor pinapparaat

Je barkaarten kan je, zodra dat apparaat er staat, uitsluitend nog in ‘t Pluuf kopen. Niet meer bij de beheerders dus en ook niet meer contant.  Ik reken op jullie begrip.

 

Het komt wel eens voor dat je boodschappen doet voor de vereniging. Bij sommigen onder ons zelfs wel meer dan soms.

Je bonnetje mocht je inleveren bij de beheerders, die jou dan uitbetaalden.

Dat gaat ook veranderen. Voortaan betalen we declaraties alleen nog maar via de bank uit.

Ook hiervoor reken ik op jullie begrip.

 

Je declaratieformulier (dat vind je op de website van Hertogstad) kan je, met aangehecht bonnetje en voorzien van de handtekening van de commissievoorzitter,  inleveren bij de penningmeester of nog liever: digitaal versturen naar penningmeester@hertogstad.nl.

 

We willen zo min mogelijk contant geld in omloop hebben op ons terrein. Het zal even wennen zijn, maar we gaan ervoor. Laten we elkaar helpen.

 

Anne de Neyn

1 reactie op “Contant geld is verleden tijd”

  1. Arthur Eveleens

    Het initiatief vind ik prima, maar de opmerking “aanbevolen door het RIVM” is pertinent niet waar, de enige instantie die het adviseert is de detailhandel organisatie in samenspraak met supermarkten. Alles ophangen aan het nieuwe normaal is een verkeerde instelling, het namelijk naar mijn mening helemaal niet normaal.

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top