’T Vinkel in coronatijd

Zoals velen van ons als hebben gezien op ons mooie terrein: de toiletten en douches zijn gelukkig weer open. Wel met aanpassingen vanwege de landelijke coronanormen en de  anderhalvemetersamenleving. Ook wij ontkomen daar niet aan. En we willen toch graag allemaal veilig kamperen zonder coronazorgen.

Naast alle flessen met desinfectie, die op de belangrijke plekken op ons terrein staan, is er ook voor gezorgd dat het schoonmaakbedrijf alle dagen de sanitair gebouwen komt schoonmaken, dus ook buiten het hoogseizoen.

Verder is het zwembad weer open. Ook het kinderbad. Maar ook voor het zwembad gelden strengere normen rond de waterkwaliteit, de schoonmaak en desinfectie. De waterkwaliteit houden onze beheerder scherp in de gaten. Dat is hen wel toevertrouwd. Maar schoonmaak en desinfectie vraagt meer tijd.

Daarom deze oproep: Omdat het onderhoud van de zwembaden meer werk vraagt en de beheerders best wat hulp kunnen gebruiken, is hulp van vrijwilligers meer dan welkom. Wil en kan je een of meer keren helpen rond schoonmaak van het zwembad meld je dan even bij de beheerders. Zij houden een intekenlijst bij en kunnen je zeggen wanneer je mee kunt helpen om het zwembad en kinderbadje goed schoon en gedesinfecteerd te houden. Meestal zijn ze ieder morgen tussen 08.00 en 10.00 bij het zwembad bezig. Dan is iedere hulp erg welkom. De eerste vrijwilligers hebben zich inmiddels al gemeld.

Dus bel of mail even met de beheerders (vinkel@hertogstad.nl) als je mee wilt helpen. Bedankt alvast namens alle zwemmers.

Ron.

Scroll naar top