We mogen weer open!

Je hebt het vast al in de pers vernomen: de coronamaatregelen rond campings zijn aangepast in die zin dat de toiletgebouwen eerder open mogen dan 1 juli.

Zaterdag worden alle toiletgebouwen grondig schoongemaakt. Maandag 15 juni mag alles dan open en kan iedereen weer lekker onder de douche en naar een echte WC.

Hou er wel rekening mee dat we i.v.m. de 1,5 meer maatregelen de helft van de douches open mogen hebben en de helft van de toiletten.

Ook vragen we aan alle leden om de regels rond de 1,5 m afstand te respecteren. Is het, met dat in gedachte, druk bij de douches of wastafels kom dan iets later weer kijken of er een plekje voor je vrij is.

 

Ook het zwembad is gevuld en staat klaar voor het seizoen. Vanaf maandag kunnen we weer zwemmen. Hou er rekening mee dat de hygiënevoorschriften ons verplichten om wat meer chloor in het water te doen. Dat zal je wel merken. En ook in het zwembad geldt dat we de 1,5 meter moeten respecteren. Daarom mogen en maar 10 mensen te gelijk in het zwembad, op een tijdslot in de middag na. Tussen 14.00 en 16.00 is het zwembad gereserveerd voor de jeugd tot en met 12 jaar. Zij hoeven gaan onderlinge afstand van 1,5 meter aan te houden en mogen dus ook met meer mensen tegelijk in het water.

Ron

Scroll naar top