Coronanieuws

Versoepeling rond het zwembad.

Voor het zwembad gelden nu soepeler regels. Kinderen tot 18 jaar hoeven geen onderlinge afstand meer te houden. Voor volwassenen, dat zijn dus mensen van 18 jaar en ouder, blijft gelden dat men zorg dient te dragen dat men van alle anderen 1,5 meter afstand houdt, dus ook van kinderen.

Het uurtje voor alleen kinderen is vervallen. Kinderen en volwassenen mogen de hele dag gebruik maken van het zwembad. De regel van maximaal 10 personen is ook vervallen, maar zorg er wel voor dat je altijd de 1,5 meter regels navolgt.

Geen versoepeling rond het Pluuf.

Het was in het afgelopen weekend met het fraaie weer tot laat in de avond goed toeven in het Pluuf. Ook was er veel belangstelling voor alle lekkernijen die in de haphoek voor ons werden bereid.

Helaas zien we ook dat mensen tafels en stoelen vanuit het Pluuf mee naar buiten willen nemen. DAT IS ABSOLUUT NIET DE BEDOELING.  Zijn de tafels en stoelen op het terras bezet, kijk dan of er binnen nog plaats is. Of kijk of er buiten nog ruimte is en neem je eigen tafel van de caravan mee. Maar zorg er wel voor dat je ook buiten en ook met een eventuele extra tafel altijd aan de 1,5 meternorm blijft voldoen. Weet dat er op het Vinkel relatief veel ouderen zijn en zeker ook ouderen met een niet optimale gezondheid. Niemand wil toch het risico lopen dat er hier een corona-uitbraak komt.

Ron

Scroll naar top