Voor de activiteitencommissie stond er best wel het een en ander op de agenda voor dit seizoen. Een van de prioriteiten was het vinden van een nieuwe voorzitter. Deze is inmiddels gevonden. Ik, Marcelle Meesters, ben al enkele jaren actief in de activiteitencommissie en heb me nu gemeld voor het voorzitterschap. Ik sta samen met Peer en Lars op 211.
Uiteraard hadden we voor dit seizoen al een boel activiteiten op de kalender gezet. Om bekende redenen kan er een heleboel niet door gaan. Er mag weliswaar een heleboel niet maar er kan tegelijkertijd een heleboel wel.
Als commissie willen we graag activiteiten organiseren of ervoor zorgen dat jullie dit zelf gemakkelijk kunnen doen. Er zijn al een aantal ideeën geboren zoals:

– aanschaffen groot schaakspel/damspel

– veldbingo (De commissie zorgt voor een box met daarin de bingospullen en een roeptoeter plus wat prijsjes, deze kan gereserveerd worden en kan dan op een veld gehouden worden).

– badmintontoernooi

– zwemwedstrijden

– hardloopwedstrijdjes
We komen op 6 juni bij elkaar en willen dan bekijken wat we wel kunnen organiseren binnen de geldende maatregelen. Als je ideeën hebt horen we die graag. Je kunt het naar mij mailen via marcelle.meesters@ziggo.nl .

Marcelle Meesters

Scroll naar top