Het afgelopen jaar was Henriëtte voorzitter van onze commissie, helaas voor ons, maar goed voor de vereniging, is zij nu beschikbaar voor een plekje in het bestuur en daarmee zijn we haar als voorzitter van de activiteitencommissie kwijt!

De activiteitencommissie is een gezellige, goedlopende club. Elk van de leden heeft eigen taken en organiseert of coördineert één of meer activiteiten. Voor deze commissie zoeken we nu een nieuwe voorzitter, als voorzitter houd je het overzicht, organiseer je de vergaderingen (meestal 2 per jaar) ben je een klankbord voor de commissieleden en onderhoud je het contact met het bestuur. Ook ben je aanwezig bij de vergaderingen met de andere commissievoorzitters. (4 keer per jaar)

Heb je zin in een leuke taak binnen de vereniging dan is het voorzitterschap van de activiteitencommissie misschien wel iets voor jou! Neem in dat geval contact met ons op, dat kan via de mail: activiteiten@hertogstad.nl en met vragen kun je natuurlijk ook terecht bij een van de commissieleden of bij Henriëtte.

Daarnaast is er binnen de commissie nog plaats voor iemand die zin heeft om voor de jongere jeugd de knutselactiviteiten te organiseren. Lijkt je dat leuk? ook dan kun je via de mail contact met ons opnemen.

We horen graag van jullie!

Marian

Scroll naar top