Met onze Vlindertuingroep zijn we lekker bezig in de Vlindertuin.
Wij : dat zijn: Arinda ,Cia , Jan , Nadia , Mimi , en Wies.Heb je zin om je bij ons aan te sluiten? Graag! Meld je dan bij Wies op plaats 31.

Het is fijn om in de Vlindertuin te zijn : bijen zoemen , vlinders fladderen , bloemen bloeien en dat allemaal op ons eigen terrein. Met z’n 6en proberen wij de tuin zo welkom mogelijk te maken. Niet alleen voor de bijen, en de vlinders , ook voor de grote en kleine mensen op onze camping. Met de bijen gaat het goed dankzij de goede zorgen van onze Imkers, met de planten ook. Voor ons het eeuwige geworstel met oprukkende planten, zoals gras, Heermoes, Gulden roede, die geen maat weet te houden, en de volhoudende bramen.
Jarenlang is er gezorgd voor deze tuin ; bij de oprichting van onze camping. Toen zag deze tuin er fantastisch uit! Iedereen werd ouder, zoals ons allemaal een keer overkomt, zodat anderen het weer overnamen. Een kleine groep, of zelfs één Vinkelaar heeft stug volgehouden, maar dat was niet te doen.


Gelukkig zijn we nu sinds een paar jaar met onze groep ,weer lekker bezig om de tuin mooi te maken, te houden.
Maar de zinderende zon en het strandachtige karakter van de grond op deze plek, maken dit niet gemakkelijk .Langzamerhand wordt de gebruiksaanwijzing van deze plek duidelijk, en ziet zij er steeds mooier uit.
Met de zon in je nek, een zacht briesje dat je haar in je ogen wappert, het geluid van de fontein,, word je een deel van deze plek. Dat is genieten! Ik zou zeggen: ga eens vaker lekker op de bank zitten tussen de bloemen , bijen en vlinders. Daar word je relaxt van. WELKOM!

Wie heeft er een tuinbank over of weet er één te koop om heerlijk te relaxen in deze prachtige bloementuin?


Groeten, Wies, plaats 31

Scroll naar top