Vandaag ontving ik het bericht dat we een nieuw bestuur hebben. Wat fijn dat dit in deze lastige tijd toch is geregeld en dat de nieuwe (en al wat langer zittende) bestuursleden aan de slag kunnen. Geweldig ook, dat er weer leden zijn gevonden die binnen onze club deze megaklus willen doen. Niet mis in deze tijd. Vragen die opdoemen zijn: hoe kunnen we veilig blijven genieten op ons Vinkel, wat kan wel en wat kan niet, komt het goed met de financiën dit jaar? En dan natuurlijk ook nog alle andere zaken die er gewoonlijk spelen.
Wel gek, zo’ n “stille stemming” zonder ALV. Ik had heel graag, heel hard voor ze willen klappen! Dat kon helaas dit jaar niet daarom een klein berichtje om deze mensen te bedanken en heel veel succes en plezier te wensen in het besturen van de club.

Marian Mulder.

——————————————————————————————————————————————————————–

Best bestuur.

Gefeliciteerd met jullie benoeming. Een nieuw bestuur wat aan de slag kan met een ervaren secretaris Gerda en een ervaren bestuurslid Gerrie die haar termijn verlengd heeft.
Een bestuur waarin voor de eerste keer in de geschiedenis de vrouwen in de meerderheid zijn. De mannen die er in zitten vinden zichzelf misschien echt man maar ruwe bolsters blanke pit, klein hartje. Zo ken ik ze.
Jullie hebben een groot hart voor het Vinkel en willen vrijwillig heel veel tijd besteden aan onze mooie vereniging. Jullie mogen nu al trots zijn op jezelf en op elkaar.
Ik wens jullie allemaal heel veel succes, plezier en voldoening in het besturen van Hertogstad.

Vriendelijke groeten Wil van de Laak.


Reactie op brief van het bestuur d.d. 14 mei 2020 over verkiezingen bestuursleden.

Wat betreft de anonieme afwijzing van de bestuursverkiezing bij acclamatie willen wij het volgende even kwijt.
@ Bestuur: Bij democratie hoort openbaarheid. Wij vinden het terecht dat het bestuur dit anonieme bezwaar terzijde legt, nog los van het feit of reglementen hierin wel of niet voorzien.
@ Anonieme briefschrijver: Als je je eigen argumenten in de openbaarheid niet vertrouwt, kun je maar beter je mond houden.
Neem de volgende keer jezelf serieus en frustreer anderen niet onnodig.
Wij geven het nieuwe bestuur van harte ons vertrouwen en wensen hen sterkte en wijsheid toe.

Groet, Ole en Marjan (172)

 

Scroll naar top