De activiteitencommissie heeft vorige week voor het eerst weer bij elkaar gezeten. Henriëtte, ons aanspreekpunt vanuit het bestuur was erbij en als speciale gast was voorzitter Henk Blankestijn aangeschoven. We hebben veel activiteiten en ideeën besproken met elkaar.

Het uitgangspunt van de activiteitencommissie is: Wat kan er wel!

En dat is best veel eigenlijk. We zijn de hele kalender afgelopen en hebben alles wat daarop stond doorgenomen. Een aantal zaken viel wel weg, de pubquiz in het Pluuf bijvoorbeeld, de dansavonden (op de laatste na) én de bingoavonden. We konden niet bedenken hoe we deze coronaproof kunnen organiseren. Maar er kan dus veel wel, soms in aangepaste vorm maar toch…

Zo gaat de jeugdweek in augustus door! Een aantal onderdelen  die niet coronaproof zijn, worden coronaproof gemaakt of vervangen door iets anders. De koffieochtenden zijn weer gestart. Er staat iets moois te gebeuren met diverse eetactiviteiten én ook het fietsweekend gaat door.

Bij alles wat we doen, denken we goed na over hoe we het wel kunnen doen en toch veilig. Als we het niet weten dan checken we het bij het coronateam. Over de activiteiten die komen gaan communiceren we via ’t Vinkeltje, de kalender op de website en op de verschillende borden op de camping. Dusss houd het in de gaten want er staan leuke dingen te gebeuren!!!

                                          Camping 't Vinkel - Naturistenvereniging Hertogstad                                                       LEDENAGENDA op de site.

Als je zelf iets hebt bedacht om te organiseren, hartstikke leuk en fijn. Meld het even bij Marcelle Meesters (N211), dan kijken we of het past in de kalender en of we je nog kunnen helpen.

Aan het eind van de vergadering namen we helaas afscheid van Anneke. Zij heeft zich de afgelopen jaren met heel veel plezier ingezet. Wat zijn er veel mooie knutselwerkjes ontstaan onder haar enthousiaste begeleiding. Anneke en Eddy zien we gelukkig nog wel terug op de camping als dagrecreanten en wie weet knutselt ze dan alsnog iets moois in elkaar. Anneke, namens de activiteitencommissie: DANK JE WEL!!!

Marcelle Meesters

Scroll naar top