Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vinkelquiz

mei 22

Het Vinkelspel. Een spel voor jong en oud dat we op  in groepen van ongeveer zes personen spelen.
Het spel staat in het teken van elkaar en ons pracht-terrein beter leren kennen.  Want wat is nu leuker om juist in deze dagen “van afstand” op deze manier tot elkaar te komen.
Denk bij de spelletjes aan foto-opdrachten, kennisvragen, doe-opdrachten (voor alle leeftijden geschikt) en misschien zelfs wel een creatieve opdracht.
 
Het Vinkelspel wordt als volgt gespeeld:
– Aan het begin van de speldag haalt elk team bij de organisatie een spelboek op. Dit boek staat vol opdrachten, vragen en puzzels. 
– Op de campingplek van één van de teamleden richten jullie een gezellige plek in waar vandaan je kunt meedoen.  
(denk aan campingtafeltjes waaraan je kunt schrijven, telefoons en ipads om dingen op te zoeken en vergeet de hapjes en drankjes natuurlijk niet)
– Samen met je team probeer je zo veel mogelijk opdrachten op te lossen en antwoorden te vinden over ons terrein en de mensen die er verblijven. 
– Het geheel wordt afgewisseld met leuke algemene opdrachten en vragen.
– Stipt op tijd levert iedereen zijn opdrachtenboek weer in. Dit wordt nagekeken en wie op het eind van de dag het meeste opdrachten goed heeft, de puzzels het beste heeft opgelost en heeft laten zien dat hij de meeste vragen kon beantwoorden mag zich een jaar lang Vinkelspel winnaar noemen.
 
 
Als je mee wilt doen doe je het volgende:
– Zoek  ongeveer 6 personen om een team te vormen
– Meld je aan via email (zie nieuwsbrief)
– Bedenk een teamnaam en vermeld ook welke plaats op het terrein jullie spelbasis vormt

Gegevens

Datum:
mei 22
Scroll naar top