A.s. vrijdagmiddag is het weer zover, de start van de fietsdriedaagse.

Wie afgelopen weekend op ’t Vinkel was heeft het programma al kunnen zien, (het hangt daar op diverse plekken) voor de andere deelnemers nog even wat huishoudelijke mededelingen omdat het dit jaar toch een beetje anders dan andere jaren gaat, we moeten immers rekening houden met de coronamaatregelen.

Bij het inschrijven heb je kunnen kiezen tussen groep 1 en groep 2. Deze twee groepen hebben verschillende vertrektijden en ook verschillende tijden voor het eten, zo lopen we elkaar zo min mogelijk in de weg. Je moet dus wel even goed opletten bij welke groep je je hebt ingeschreven. Vrijdag bij het betalen krijg je een lijstje waar al jouw tijden op staan.

Groep 1 start vrijdagmiddag vanaf 13.00 uur met koffie bij het Pluuf, Groep 2 vanaf 14.00 uur.

Omdat we voor dit jaar een maximum aantal deelnemers hebben is de inschrijving inmiddels gesloten.

Er is geen chinese maaltijd dit jaar maar er is voor de deelnemers vrijdagavond wel een fritesmaaltijd; frites, twee snacks, sla en een toetje, compleet voor 4 euro te betalen bij inschrijving. Wil je hieraan deelnemen geef dat dan nog even door via de mail: marian.mulder2@gmail.com dan kunnen we zorgen voor voldoende frietjes!

Ook de BBQ  bij het Pluuf gaat (voor de deelnemers) op zaterdagavond gewoon door, zelf alles meebrengen wat je wilt eten en drinken, we starten op twee momenten, voor vuur wordt gezorgd. En op zondag zijn er natuurlijk de gebruikelijke pannenkoeken.

De weersvoorspelling is optimistisch, dat is fijn dan kunnen we waarschijnlijk lekker buiten eten en koffiedrinken.

We gaan er weer een mooi en gezellig weekend van maken!

 

 

Scroll naar top