Goede dag beste mensen,
wij van de terreincommissie worden geacht mensen op hun gedrag aan te spreken wanneer dit niet past binnen onze regelgeving.
Daaronder valt ook het “fietsen” op het terrein. Nu doet zich het volgende voor, een aantal mensen op het terrrein heeft of krijgt toestemming om op het terrein te mogen fietsen. Dit gaat om maatwerk per persoon. Dit is dus niet voor iedereen weggelegd en moet eerst officieel aangevraagd en toegekend worden.
Nu weten wij ook dat meerdere mensen op het terrein de verantwoordelijkheid voelen om deze mensen eventueel aan te spreken, of de TC hiervan op de hoogte te brengen. Om te voorkomen dat iedereen betrokken personen aan gaat spreken, komen er duidelijk zichtbare kenmerken op de fiets van deze personen. Dan hoeven ze niet de hele dag uit te leggen waarom zij wel op het terrein mogen fietsen. Het zal gaan om een kaartje op de fiets waarop staat dat deze persoon toestemming heeft om te fietsen.

Mochten hierover nog vragen zijn dan kunnen deze gesteld worden via een mail aan de terreincommissie.
Namens de TC, Wil Leenders

Noot van de beheerder:
Tijdens de bestuursvergadering is er voor 3 mensen toestemming gegeven om te mogen fietsen. Deze dienen dat wel stapvoets te doen. Toestemming is gegeven voor:
Frans Tpl 3,
Ton Tpl 30
Bea tpl V7 (gast)
Je kunt ze herkennen aan onderstaande afbeelding die ze op het stuur van de fiets te dienen te bevestigen.

Scroll naar top