Geef je bloot,

Wij, Johan en Nadia, kregen het stokje van Inez.

Dankzij onze camper kwamen we op het Vinkel terecht. We gingen al een aantal jaar met veel plezier op vakantie in het buitenland naar naturistencampings. Maar op het Vinkel konden we veel vaker terecht.

Ik, Nadia heb mijn 5 dagen per week baan sinds vorig jaar ingeruild voor 4 dagen per week. In mijn werk houd ik me bezig met duurzaamheid in de stad. Het Vinkel, met zijn prachtige natuur, is daar een mooie aanvulling voor. Ik help mee in de vlindertuin, dat sluit mooi aan bij één van mijn hobby’s: Tuinieren. Ik ben ook lid van de bijenwerkgroep. De plannen om een imkercursus te doen, moeten voorlopig nog even wachten, want bijenhouden is vooral praktijk en dat kan niet digitaal. Ik heb genoten van het eerste potje van onze bijenhoning.

Onze plek is met de herindeling flink opgeschoven en groter geworden. We hebben inmiddels samen met onze buren Jos en Suzan een mooie haag tussen onze plaatsen gezet. Ik verheug me nu al op de  vlinders en bijen die er op af gaan komen. Het bomen en struikenboek van de groencommissie is een goede hulp geweest bij het uitzoeken van de struiken. En gelukkig ligt er ook al een een grasmat. Maar er is nog genoeg plek om mooie struiken en bloemen neer te zetten.

Veel plezier beleef ik ook aan de fietsweekenden, ook afgelopen jaar weer heel gezellig en je ontmoet weer andere mensen. Ik kijk ook uit naar het moment waarop we weer naar de sauna kunnen, mijn favoriete bezigheid tijdens een weekend op het Vinkel. Weer of geen weer, de sauna kan altijd (behalve als het te heet is).

En ik, Johan ben de schuldige waardoor Nadia ooit in de naturistenwereld terechtkwam na een eerste voorzichtige kennismaking via de sauna. Ik geniet ook graag van de natuur bijvoorbeeld door lange natuurwandelingen. Als ik dan de gelegenheid heb om foto’s en video te maken (landschappen, macro en wild), dan ben ik helemaal de koning te rijk. Zie bijvoorbeeld mijn youtube kanaal ‘Digital Wanderings’: https://www.youtube.com/channel/UCWTXi1h7NMWX3tiTJr-LftQ

Ik ben de laatste 20 jaar softwareontwikkelaar en heb me een jaar geleden gestort op het bouwen van virtuele werelden. Dat blijkt een lang leertraject te zijn wat op je zestigste niet meevalt. Het is ongelooflijk leuk om te doen. Als praktijkoefening ben ik o.a. begonnen met het maken van interactieve bijbelverhalen voor jonge kinderen  https://bijbelverhalen.3dmediaservice.nl/  Onze vier oudste kleinkinderen vinden het prachtig!

De komende jaren zul je me regelmatig voorbij zien komen op de grasmaaier…

Het stokje geven we over aan Wies en Jaap

Vriendelijke groet,

Johan Stringer en Nadia Verdeyen

Scroll naar top