Hoe zijn wij op t Vinkel terecht gekomen? Benieuwd naar het verhaal van Jaap en Wies, klik dan door naar de site.

We stellen ons even voor:  Wies was dwarsfluitdocente en Jaap was en is nog steeds meubelmaker, ontwerper en houtkunstenaar.
Hoe is t zo gekomen dat wij hier beland zijn?
Jaap is al naturist v.a. zijn 26e jaar, Wies moest eerst Jaap tegenkomen om naturist te worden.
Toen onze Loes 1 1/2 jaar was,( zomer1983 dus) gingen we voor t eerst naar een Naturistencamping : Cote Ar Roche , in Bretagne.
Wies keek haar ogen uit, maar na een week was zij er aan gewend en genoot zij , net als Jaap van t blootlopen!
De jaren daarna , zijn we nog regelmatig naar Cote Ar Roche geweest. Jaap heeft daar zelfs gewerkt , als timmerman, aan t kasteel. We voelden ons daar enorm thuis!         
Met de kinderen zijn we daarna wat dichter bij huis gebleven met t kamperen: 1 keer in  Duitsland en daarna in  Nederland: bv. Slagersmaat. Hierna viel het kamperen  10 jaar stil door ziekte van Wies. Na een tip van vrienden over deze mooie camping, gingen we weer voor t eerst kamperen mét rolstoel , dicht bij t Badhuis Het was fantastisch weer en zo mooi bij de vijver!! De volgende 6 jaar kwamen we elk jaar weer terug; we voelden ons thuis. Ik, Wies begon de 1e keer voor te lezen, dwarsfluit  te spelen en te zingen met de kinderen,  stoeltje op het gras en de rollator om mij te ondersteunen. Zó fijn om te doen! En nog steeds geniet ik daar enorm van. Ik , Wies, voelde mij hier ook zo thuis omdat veel mensen, net als ik Reiki deden en nog doen. In 2013 kregen wij onze vaste plek. Echt een plek om van te genieten.

Op een gezellige avond in de Pluuf, hangend aan de Bar, gaf Aad ons een goede tip:” Je kunt veel beter lid worden ” zei hij, “dan betaal je minder”. Jaap was er al vrij snel voor, maar ik, Wies, had daar zo mijn twijfels over: want t is net een dorp , dus er is altijd wel wat gedonder. We werden toch lid en ik heb daar nooit spijt van gehad, al was de eerste ALV wel meteen heftig: Ruzie tussen leden en Bestuur. Daar schrokken wij behoorlijk van. Met mijn actie samen met de kinderen om Plastic afval te scheiden, ging het even goed fout. Gelukkig is dat weer rustig geworden en zijn wij nu ook een milieubewuste Camping!
Er zijn erg veel fijne mensen op onze camping en het is een mooi terrein en wij voelen ons hier thuis . Wij hopen daar nog jaren van te genieten.

Wij geven het stokje door aan Folko en Carolien.

Scroll naar top