Zonder waarschuwing kregen we via de nieuwsbrief het stokje door van Ruud Thijsen, even slikken
 en dan maar schrijven.
Na de ALV konden we beginnen met onze plaats uit te breiden. Samen met plaats 1 Nadia en Johan, plaats 2 Jos en Suzanne, en plaats 3 Joke en Frank  en ondergetekenden hadden we al besloten hoe het aan te pakken. Met uitleg van Ton van de Berk van de groencommissie, en Rini Pompe van de herverdeling konden we aan de slag. Alle heggen en bestrating eruit, alleen wij konden onze caravan en voortent laten staan. Dit was een mazzeltje voor ons en voor de rest, want gewapend met potten koffie en koekjes gingen Teun en ik op pad naar ons Vinkeltje , zodat alle noeste  werkers even konden opwarmen in onze voortent met een bakkie koffie.
Er is hard gewerkt en we willen  vooral Jan en Martin en Sjon en Roy hartelijk bedanken voor al het werk dat zij verzet hebben.
En nu liggen onze percelen er als een plaatje erbij, steun in de rug voor iedereen die nog veel moet doen aan zijn plaats.
Tot nu toe gaat het voor ons in de coronatijd goed . Zoals velen hebben we veel in huis aangepakt en opgeruimd.  Ons tuintje ligt er perfect bij en staat al weer vol met viooltjes en primula en daar genieten we extra van.
Verder helpen we onze kinderen door om beurten de kleinkinderen op te vangen en te helpen met thuisonderwijs. Heel verfrissend om te zien hoe het tegenwoordig gaat, en zelf creatief om te gaan met de leerstof maar vooral met de computer als digibeet. Maar gelukkig zijn mijn kleinkinderen van 5 jaar goede leermeesters ( kom  maar oma ik weet wel hoe het moet).
Aangezien mijn hobby koken is heb ik me uitgeleefd op het maken van soepen, stoofpotten en ovenschotels die we dan weer delen met alleenstaande buurtjes en werkende kinderen en vriendin. Eigenlijk komen we tijd tekort.
We verheugen ons wel heel erg op het voorjaar waarin we hopelijk weer naar ons Vinkel kunnen en  iedereen op gepaste afstand kunnen zien, en samen eten en proosten op een beter jaar voor de boeg.
Hetty en Teun.
Wij geven het stokje door aan Joke en Frank.

1 reactie op “Geef je bloot”

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top