Beste hertogmensen,

Ik heb het stokje doorgekregen van Joke Smits. Zoals Joke al schreef kennen we elkaar van de Oogvereniging en bleken allebei naturisten te zijn.
Ik schrijf dit in een tijd dat het in Nederland winter is. Een super tijd vind ik. Ik houd erg van skiën en wandelen in Oostenrijk of Zwitserland. Nu dit niet mogelijk is, is deze sneeuw en ijs een cadeautje van moeder natuur, waar ik dan ook volop van geniet. Met mijn 2 dochters, 2 schoondochters en mijn kleindochter hebben we “het ommetje” van  Erik Scherder. Zo lopen we elke dag individueel, maar het voelt toch als samen. Super leuk!

Al vele jaren kwamen Sjef en ik op Hertogstad: eerst met onze Eriba-caravan en later met ons campertje. We kwamen in het voor- en het najaar. In het voorjaar om te proberen of alles nog in orde was en verder omdat we Hertogstad zo’n heerlijk plekje vonden: een half uurtje rijden bij ons huis vandaan en het voelde direct als je het terrein opreed als vakantie. We stonden op het vijverveld en op het gastenveld: altijd fijn en mooie plekken. Heerlijk om te fietsen in de omgeving en genoeg eethuisjes om uit eten te gaan! Dat was een hobby van Sjef. Sjef kon zijn puzzeltjes maken en ik heerlijk zwemmen! Een boek lezen, een spelletje doen en een drankje in de Pluuf!
In oktober 2018 is Sjef na een ziekbed van bijna 5 jaar overleden. Ik heb onze bus verkocht, maar dacht direct ook: wat ga ik dat naturistenleven missen! Zo kwam ik op het idee om een caravan op een jaarplaats op Hertogstad te zetten. Gelukkig kwam ik door de ballotage heen, kreeg een bestuursplek  op het gastenveld en heb nu een herverdelingsplek. En het bevalt heel erg goed. Dit jaar kan ik nog op mijn plek blijven, maar volgend jaar zal ook ons straatje herverdeeld gaan worden, denk ik. Ik ben benieuwd waar ik dan terecht kom!
Ik kom nog te weinig toe aan het leggen van contacten op de camping.  Ik heb een paar keer kantinedienst gedraaid, wat ik heel leuk vind om te doen. In Boekel ben ik lang voorzitter van de kantinecommissie van de tennisclub  geweest en heel betrokken bij de club!

Op een avond , toen het niet druk was in de Pluuf, heb ik Mexican Train meegespeeld en was direct verkocht. Ik heb het spel aangeschaft en speel het met mijn kinderen en kleinkinderen: ook helemaal “verslaafd”: ze hebben het allemaal zelf aangeschaft en spelen het weer met hun vrienden en vriendinnen!
Ik heb een druk leven met mijn vrijwilligerswerk voor de Oogvereniging en de Protestantse kerk van Gemert-Boekel ,waar ik diaken ben. Ik ben lid van de kunstgroep van de KBO, fiets en wandel graag. Ook mijn 5 kinderen en hun partners en 5 kleinkinderen vragen hun aandacht!  Ik heb een nieuwe vriend Henk, die gelukkig ook naturist is. Ik heb mijn leven weer goed op de rails. Mijn mooie herinneringen aan Sjef zullen me altijd vergezellen, maar het leven gaat ook door met veel mooie nieuwe dingen, die op mijn pad komen.

Nu weten jullie een beetje wie ik ben. Ik sta op plek 150 en ieder is welkom op de koffie of een ander drankje!
Ik geef mijn stokje door aan Nadia Verdeyen en Johan Springer……

Inez Dupuis.

 

Scroll naar top