Wij hebben de eer gekregen om het virtuele stokje van Irene en Marja over te nemen.
Irene en Marja worden onze nieuwe ‘overbuurtjes’ op het voormalige gastenveld.
Wij zijn Edwin en Dianne, en ‘pas’ 2,5 jaar lid van Hertogstad. Samen met 2 van onze 3 kinderen wonen wij in Vught. Onze 3e telg woont al met zijn vriendin samen, maar ook de 2 thuiswoners zullen binnen enkele maanden ons warme nestje gaan verlaten. Ze zijn dan ook 25, 23 en 21, dus na alle opvoedkunde gaat het hen zeker lukken om op eigen benen te staan.
Ik (Edwin) ben inmiddels 51 jaar en Dianne heeft onlangs Sarah verwelkomd. Met een opleiding aan de MTS energietechniek (elektra) als achtergrond, ben ik altijd werkzaam geweest in de wereld van nieuwbouwwoningen. Allereerst in de installatie sector, daarna bij een projectontwikkelaar. Mijn carrière heb ik vervolgd bij 2 ontwikkelende bouwbedrijven, waarbij ik verantwoordelijk was voor het team van kopersbegeleidsters.
Dianne heeft haar opleiding tot verzorgende altijd ingezet bij haar werk. Lang geleden heeft zij met heel veel plezier met dementerende ouderen gewerkt, en inmiddels zet ze zich al jarenlang met veel plezier in met werkzaamheden in de GGZ gezondheidszorg.
Tsja, “naturisten”. Hoe is die levenswijze dan ooit in ons leven terecht gekomen?
Al vanaf het moment dat wij samen zijn (we waren 16 😀 ) gaan we voor onze ontspanning naar de sauna. Via een collega van Edwin zijn wij op het naturisten gedeelte van het Engelermeer beland. “Dat was net als in de sauna, maar dan op het strand”, beloofde hij. Daar viel ons de rust, de relaxte sfeer en vooral ‘het netjes achterlaten’ van het strand positief op. Hij had gelijk!
In diezelfde periode hebben wij toen besloten om (spannend!) voor de eerste keer met 3 kleine kinderen op naturisten vakantie te gaan. Zo gezegd, zo gedaan en hebben wij met héél veel plezier jarenlang gekampeerd bij Carel en Anja op ‘Le Petite Brenne” in Frankrijk. Daarna hebben wij diverse uitstapjes gemaakt naar andere naturisten campings, en de laatste jaren zijn we samen (zonder de kinderen) naar Kroatië gegaan. Vorig jaar hebben wij de zomer op Hertogstad doorgebracht, maar ook meerdere weekenden in het voor- en najaar hebben we gelukkig kunnen genieten.
In de 2,5 jaar op Hertogstad zijn wij begonnen op bestuur plaats nummer 62. Vorig jaar hebben we uitgebreid en lang mogen genieten van de zon op het tijdelijke plaatsje 106.
Nu de herinrichting een feit is, hebben wij “ons eigen” vaste plekje gekregen: wij staan voortaan op de nieuw gecreëerde vaste plaats 178! De betegeling is inmiddels geplaatst, en ook de beplanting hebben we al gezet. Het gras, dat komt nog als het weer dit toelaat. Komende periode zullen wij onze caravan plaatsen, de voortent eraan gaan zetten en ons plaatsje verder gaan inrichten.
We hopen de komende jaren met veel plezier te genieten van de ontspanning en het relaxte gevoel op Hertogstad!
(Eigenlijk hadden we vooraf even contact willen hebben maar we misen de contactgegevens….) Omdat we in de sfeer van ‘overbuurtjes’ willen blijven, geven we bij deze het ‘geef je bloot’ stokje door aan Richard & Jessica Los.

DCF 1.0
Scroll naar top