Dankjewel Edwin en Dianne voor het doorgeven van het virtuele stokje ‘Geef je Bloot’.

Wij vinden het erg jammer dat jullie onze overbuurtjes niet meer zijn. Maar wensen jullie uiteraard heel veel plezier op jullie nieuwe plek.

Ja en dan gaan we iets over ons zelf vertellen maar wat? De meeste mensen kent ons wel.

Richard (38) komt al vanaf zijn jeugd op Hertogstad en is echt opgegroeid met naturisme De afgelopen jaren is hij actief geweest voor de vereniging begonnen als voorzitter Terrein commissie en ARBO commissie en daarna als bestuurslid. Hier heeft hij sinds vorig jaar afscheid van genomen. Nu kan hij als we op de camping komen genieten van zijn wel verdiende rust na een week hard werken.

Jessica (41) daar in tegen had er tot 2012 nog nooit over nagedacht om bloot te kamperen. Maar na een bezoekje op Hertogstad was zij volledig om. Ook Jessica heeft zich ingezet voor de vereniging Bar commissie en Arbo commissie en is eigenlijk om de zelfde reden als Richard gestopt.

Misschien zijn er mensen op het terrein die ons niet kennen maar wel één van onze kinderen.

Bart (11) onze oudste rijdt nog wel eens te hard over het terrein met zijn skelter. Kyan (6) onze middelste speelt soms iets teveel met de zeeppompjes die verspreid staan bij de kraantjes op het terrein. Ja en dan onze Yuna (4) is misschien nog niet zo berucht, maar houd jullie hart maar vast want zij is inmiddels de ergste van de drie.

Wij staan met ons gezinnetje op plek 133 en staan hier al enkele jaren met veel plezier en hopen hier nog lang van te genieten.

Als wij niet op de camping zijn genieten wij van ons paleisje in het mooie Brielle. En word er natuurlijk ook gewerkt. Richard bij de RET en Jessica bij de Gemeente Rotterdam. Naast onze banen hebben wij samen een eigen bedrijf. Los Uitvaartverzorging dit doen wij met veel passie en liefde en zolang alles te combineren is blijven dit zeker doen.

Graag geven wij het ‘geef je bloot’ stokje door aan Pascal en Moniek Lommen.

Verder wensen wij iedereen een fantastisch, ontspannen en zonnig seizoen op Hertogstad toe.

Scroll naar top