Beste Vinkellaren,

Helaas zien we steeds vaker dat er leden zijn die zich niet aan de regels houden, dat vinden we erg jammer, ze zijn er voor een reden.

Hou je  aan de regels.

In artikel 11 van het Terreinreglement staat dat je Alleen met toestemming van de beheerder het kampeergedeelte van ons terrein mag oprijden. Ga dan zeker niet het terrein oprijden wanneer dit knetter Nat is, je trekt dan sporen! zeker nu het al slecht is. Dat kunnen jullie zelf toch ook wel bedenken? We hebben er al een aantal moet bevrijden die vastzaten in het zwarte zand. Je zal ook echt geen toestemming krijgen in zo’n geval. We balen er al van dat het al slecht is! Extra werk en Geld.

Zijn we niet in de receptie, dat geeft dat nog geen toestemming om het terrein op te rijden.  Het reglement is ook van toepassing buiten het seizoen!

Willen jullie nou echt de paaltjes terug? of gaan we nou eens verstandig worden! Wij zijn geen agenten hier op het terrein!

Dus bedenk, voordat je spullen van huis uit mee neemt,  of het verstandig is om het terrein op te rijden. En als je het met een paar karren/kruiwagens kan vervoeren doe dat dan ook! En zijn er te weinig kruiwagens of karren zorg dat je er zelf een hebt, en degene die ze lenen ook snel weer terug brengen, andere willen er ook gebruik van kunnen maken.

Artikel 8 lid 2

Van de terreingebruiker(daar vallen ook leden onder) wordt verwacht dat afval, waaronder ook glas en plastic, bij
het verlaten van het terrein wordt meegenomen. Bij lang verblijf op het terrein kan
gebruik gemaakt worden van de afval-en glascontainer.

Binnen één Week krijgen we het voor elkaar om een restafval container buiten het seizoen vol te krijgen! Hoe kan dat? aangezien er hier niemand lang verblijft. Ik weet het wel, we zijn allemaal lekker aan het klussen, maar dat afval dien je dus mee te nemen!  Je kun ook op  vrijdag, zaterdag en woensdag je afval kwijt bij de Milieu straat aan Vliertwijksestraat 38 in Rosmalen (nog geen 5 km van de Camping, wel tegen gering bedrag).

Er staat momenteel een puin container, daar mag alleen Puin in, dus geen sloop/bouw afval, dat is 3x zo duur!

Wil je de reglement eens inzien dan kun je ze op de website vinden. Hertogstad.nl =>Inloggen =>Informatie =>Reglementen.

Met vriendelijke Groeten,

Sjon en Roy, beheerder Camping ’t Vinkel (niet agenten van ’t Vinkel)

Scroll naar top