HANDLEIDING PLAATS INRICHTING

 

Binnen kort is er de Plaats verdeling en een hoop leden hebben zich hiervoor ingeschreven. Om eea goed geregeld te hebben, zullen we aan de deelnemers welke een nieuwe plaats verwerven ook een handleiding uitdelen welke van belang is voor het inrichten van je plaats.

Tijdens de ALV is er ingestemd met de herverdeling plannen en bepaalde plaatsen worden hiervoor dan ook aangepast, denk bijvoorbeeld aan plaats 1 tot en met 4. De werkzaamheden daarvoor zijn momenteel al in volle gang.

 

Gezien deze regels ook van invloed kunnen zijn voor je keuze tijdens de verdeling, willen we deze alvast met alle leden delen. Het is niets nieuws en zou normaliter bij iedereen bekend (kunnen) zijn. Om het maar voor iedereen duidelijk  te hebben hieronder wat hulp en richtlijnen voor het inrichten van je plaats.

 

  • tegels 30x30cm krijg je van de vereniging.

Je mag ook een eigen keuze, op eigenkosten, aan tegels nemen, maar deze vervallen na  5  jaren aan de vereniging.

 

  • Beplanting op de grens met je buren, plaats je in overleg met de buren.
  • Snoeien mag en kan, maar altijd in  goed overleg met je buren.

 

  • Voorzijde of achterzijde beplanting, altijd op eigen grond.

Uitzondering: voor de plaatsen 162-163-164-165-167-168-169-170-171-175-176-177-178-179-182-183-184 deze mogen geen achter beplanting hebben.

 

  • Kampeermiddel, minimaal  150cm van de perceelsgrens met je buren.

Denk aan een later te plaatsen winter dak of voortent met zijn petje of dat de tent buiten de caravan uitkomt. Wordt het kampeermiddel breder of langer, dan kan het zijn dat je de 150cm niet meer haalt en moet je alles verplaatsen om aan de 150cm zone te voldoen..

 

  • Aan een Compartimentering grens, 250 cm, mogen geen kampeermiddelen staan of belemmeringen. Bijvoorbeeld een  Opbergbox .
  • De opbergbox mag niet in de 150cm zone met de buren staan.
  • Bestrating maximaal 80 cm buiten het kampeermiddel.
  • Afval water opvangen en in de stortput  of chemische stortplaats lozen.

 

  • Aanleggen stroom

Zie richtlijnen voor het aanleggen van stroom op de eigen plek welke ook op de website staan. (leden gedeelte, informatie). Maak een tekening van de route van je kabel en geef een kopie van de tekening aan de Terreincommissie.

Tevens staat eea ook in het Huishoudelijk Regelement en Terrein regelement, welke op de site te vinden zijn.

 

Vragen, schriftelijk of via mail aan  terreincommissie@hertogstad.nl dan krijg je altijd per mail of schrift een  antwoordt. Dat is dan later voor iedereen duidelijk, zonder misverstanden of discussies achteraf.

Aan mondelinge afspraken met een lid van de terreincommissie of Bestuur, kunnen geen rechten worden ontleed en gelden dus ook niet!

Dit om misverstanden te voorkomen.

We wensen je een fijn verblijf op `t Vinkel.

Met vriendelijke groet,

Namens de Terreincommissie

Scroll naar top