In de afgelopen tijd zijn er een aantal commissies, leden en beheerders heel hard bezig geweest om het herverdelingsplan ten uitvoer te brengen,  kijk mee.


De boulesbaan is vergroot, de kleine naast de vlindertuin is verdwenen, komend seizoen staat daar een caravan. de lantaarnpaal staat nu niet meer in het midden.


Op plaats 11-12-13-14 stond voor de houtwal nog een andere haag waardoor er een soort brandgang was. In een mum van tijd was deze verdwenen waardoor deze plaatsen zeker een meter dieper zijn geworden.


Geulen werden gegraven om elektra te verleggen of om opnieuw aan te leggen. inmiddels is dit klaar en zijn de geulen weer gedicht.


De grote overkapping bij de boulesbaan werd gedemonteerd ook om ruimte te maken voor nieuwe plaatsen. T.z.t zal die weer opgebouwd worden op een andere plaats.


Nieuwe plekken werden uitgezet en de bekabeling voor elektra gerealiseerd. Het jeugdveld is bijna klaar voor bewoning.

Op het gastenveld idem dito, uitzetten van plaatsen en bekabelen. Dit veld is helemaal klaar voor de nieuwe bewoners.

Deze camper stond op het nieuwe pad op het gastenveld, als het aan mij ligt krijgt ie een eigen plekje, te leuk.

Verder op het terrein is de herverdeling ook bezig zover het kan en is de groencommissie struiken aan het verwijderen voor plaats vergroting b.v. het straatje met de nummers 106-120, het veld met de nummers 64-76, plaatsen 1-5  Overal is activiteit t.b.v. plaats vergroting.

Komende week wordt de WIFI paal bij plek 4-5 weer teruggeplaatst.

Alle harde werkers chapeau en heel hartelijk bedankt voor jullie inzet. Geweldig wat jullie nu al bereikt hebben.

Het is nog niet klaar  maar het ziet er wel zo goed uit dat in april 2020 iedereen kan genieten van de eigen plek. 

Wil van de Laak

Scroll naar top