Vanaf mijn plaats kijk ik door het bosje naar het vijverveld en zie daar een heel leuk tafereel.

Een vriendenclub zit te barbecueën op het vijverveld. Het ziet er heerlijk uit en de leden hebben het erg naar hun zin. Tot dat de zon ondergaat genieten ze van dit heerlijk BBQ hangplekje. ( met toestemming zijn deze foto’s gemaakt.)

Om hun heen staan al weken lang veel gasten waarvan de meeste heel positief zijn, veel lof voor het terrein en de sfeer komt van hun kant. Voor een aantal gasten staat Hertogstad op nummer 1 qua schitterende plek aan de vijver en onze gastvrijheid.

Op vrijdagavond is er bij de tafeltennishal een andere BBQ bezig. Daar komen de vrijwilligers van de haphoek, die elke zaterdag voor ons een lekkere friet met snack bakken, bij elkaar voor hun jaarlijkse BBQ. Ik heb alleen maar gehoord dat iedereen erg veel lol heeft gehad. Deze foto is doorgekomen, de befaamde gebakken bananen als afsluiter van dit eetfestijn. De haphoekleden hadden één meevallertje, Henk en Elly hebben onlangs hun huis leeggehaald i.v.m. een verhuizing naar het Brabantse land en alle flessen sterke drank zijn meegekomen naar het Vinkel, deze werden tevoorschijn gehaald om de bananen te besprenkelen en borrelglaasjes te vullen om te proosten op dit mooie vrijwilligersteam. Een aantal flessen zijn leeggemaakt en hoeven niet meer meegenomen worden naar het appartement in Rosmalen.

Wil

Scroll naar top