Ik ben net begonnen met de bestraling van mijn linkerborst, althans de plek waar mijn borst zat. Op het moment dat jullie dit lezen moet ik nog 12 keer. Het is het laatste stukje behandeling van de borstkanker die in juli 2020 bij mij werd geconstateerd. Het gaat heel goed met me. Ik bruis van de energie, ben weer volop aan het werk en ook al weer heerlijk op ’t Vinkel geweest met Peer en Lars. Iedereen die we tegenkomen vraagt met warme belangstelling hoe het met ons is. De betrokkenheid van jullie doet ons goed.

Een nadeel van de bestraling is dat de bestraalde huid niet in de zon mag het eerste jaar…lastig voor een naturist. Omdat het vlak vrij groot is wat bestraald wordt moet ik dus een shirt of pareo dragen om de huid te beschermen. Helaas dus niet streeploos bruin dit jaar, maar wel gezond en energiek. Ik wens iedereen een mooi en gezond seizoen!

Marcelle Meesters

Scroll naar top