Komt allen – maar niet teveel – naar de zeskamp !

Zeskamp is eenvoudig: Je hebt zes spelen en zes teams. Die teams wisselen vijfmaal stuivertje met een spel, en wie de meeste punten heeft, krijgt een virtuele zoen van Wim Sleurink en een nog onbekende trofee.

Maar er zijn nu slechts vier teams. Voor een goede wisseling van spel en team, twee spelen teveel. Dan houdt Wim twee complete spelen over. Liever zet hij die spelen nu in, want hij kan ze niet nog een jaar geheimhouden. We hebben nog twee, maximaal drie teams nodig om alle stuivers te wisselen in de zeskamp van zaterdag 21 augustus. Precies zes teams is het ideaal, zeven teams kan ook, met elke ronde een pauzemoment voor een van de teams. Komt allen toekijken, maar slechts enkelen kunnen ook meespelen.

Eigenlijk is het een meerdaags festival(verboden!), maar door strikte scheiding van management en uitvoering lijkt de volgordelijkheid puur toevallig. Voor de ingewijden:

• Vrijdagavond is er een caraïbisch diner van LaTerrasse (inschrijving via formulieren LaTerrasse)
• Zaterdagmiddag Zeskamp thema Zomercarnaval
• ‘s avonds is er een feestelijke avond op het terras en op de snackzaterdagmiddag is er behalve friet en diverse snacks ook een Hawaiburger te bestellen.
• Zondag een koffieochtend met een caraïbische cupcake.

Een team bestaat uit vijf leden: een coach en vier teamleden. En verder weet ik er ook niets van, maar ik laat me verrassen. Wij zijn lid van het team “Pittige Polonaise”, samen met Jaap en Wies, en wij zoeken nog een meewerkend voorman om ons team naar de overwinning te leiden.

Daarom, schrijf je in in de klapper bij de receptie, of schrijf, tot uiterlijk 17 augustus, een mailtje naar Wim: spellen@hertogstad.nl.

Tot de 21e,

Paul Hartman en Wim Sleurink

Met vriendelijke groet,

Paul Hartman

Scroll naar top