De afgelopen tijd verliep de berichtgeving over het coronavirus in sneltreintempo. En deze zal voorlopig nog niet ophouden. Dezelfde logische trend was te zien over berichtgeving t.a.v. onze vereniging en camping: onze voorzitter die voorzichtig melding maakte van een eventueel niet doorgaan of uitstel van de ALV. De eerste openstelling van de bar dit seizoen ging niet door, daarna de bar voorlopig gesloten. Geen ALV voorlopig. En tot slot het laatste bericht van afgelopen zaterdag: de camping tot nader order voor iedereen, leden en niet-leden, dicht! We gaan elkaar dus even niet zien, horen, aanraken. Even geen praatje pot voor de caravan, op het terras bij ’t Pluuf, belangstelling in elkaar tonen. Even geen onderhoud aan of bij de caravan. Even helemaal niks dus. En dat terwijl de lente zo zijn best doet ons juist wel de kant van de Weteringstraat op te krijgen…
In deze nieuwsbrief een stuk van Susan Blanco. Spreekt voor zich.
En toch is er een mogelijkheid om elkaar te ontmoeten. Juist, via deze nieuwsbrief!!! Ik denk dat we verhalen genoeg hebben. Misschien zelfs wel plaatjes. Of een leuk artikeltje dat je wilt delen. Maar…, dat kan niet zomaar. Even wat spelregeltjes:
– Je moet het zelf schrijven, of zelf je plaatjes (foto’s, tekeningen, enz.) maken. Dus niet verwijzen naar een artikel of plaatje in een blad of op een website. Zelf even aan het werk.
– We horen al heel veel narigheid: dus graag een leuk, positief verhaal of idee!
– Heb je iets, stuur het dan naar: redactie@hertogstad.nl en wij zullen het dan plaatsen zodat we, al is het thuis, toch verbonden blijven met elkaar.

Redactie nieuwsbrief

Laat een reactie achter

Scroll naar top