Beste Vinkelaren,

Nog even een herinnering voor de filmopnamen in het Hemelvaartweekend.
U heeft hiervoor zojuist de mededeling gelezen van het bestuur over het niet doorgaan van de open dag op 6 juni. Alle acties zijn er nu op gericht om op of rond 23 mei alle promotieonderdelen van het Vinkel on line te hebben verzonden naar de nfn voor de website blootgewoon! van de nfn.

Vrijdag 14 mei van 16.00-18.00 u maken we filmopnamen met een drone.
Johan Stringer zal zijn drone gedurende deze tijd over het terrein laten vliegen om ons terrein vanuit de lucht te laten “shinen” . Shots hieruit zullen opgenomen worden in de promotiefilm op de website blootgewoon! van de nfn.
Mocht u willen voorkomen dat u herkenbaar in beeld komt, wat wij niet verwachten vanwege de hoogte waarop wordt gevlogen, neem dan uw maatregelen en houdt een handdoek of anderszins bij de hand. Of pak een terrasje in de buurt! Die sluiten om 18.00 u dus dat kan precies.

Gedurende het weekend vinden grondopnamen plaats op het terrein door Pim van Gerwen. Daar zult u weinig of geen last van hebben .
Figuranten gezocht voor sfeeropnamen op het terras op zaterdag 15 mei van 13.30 tot 14.30u en aansluitend van het zwembad met zwemmers.

Met vriendelijke groet,
Ferry de Neyn

Scroll naar top