OPNAMEN MET EEN DRONE: VRIJDAG 14 MEI van 16.00 u tot 18.00 u
CAMERAOPNAMEN GEDURENDE HET HELE WEEKEND:
TEVENS FIGURANTEN GEZOCHT VOOR HET TERRAS OP 15 MEI van 13.30-14.30u.
en aansluitend met een paar mensen in het zwembad. Voorwaarde: een beetje zon die dag !

Waar gaat het om?

De landelijke open dag van de NFN komt er weer aan. Die staat gepland voor 6 juni aanstaande.
De NFN geeft nog uitsluitsel over de vorm waarin die gaat plaatsvinden.Vorig jaar ging de open dag niet door in verband met corona. Nu spant het erom, we wachten het af.
De NFN biedt wel de mogelijkheid om je verenigingsterrein ook te promoten op de website van Blootgewoon! En dat gaan we uitgebreider doen. Wij gaan een filmpje plaatsen, de tekst uitbreiden en we zetten er meer foto’ s op; de gasten kunnen reviews plaatsen waar wij op kunnen reageren als we daar aanleiding toe zien.

We hebben gewacht met filmopnamen maken totdat het terrein er weer wat groener uitziet. Van de winter was het erg kaal en dan komt het Vinkel niet echt tot zijn recht.Het gras op  de paden groeit ook goed, kortom we zijn nu groen genoeg!
OPNAMEN MET EEN DRONE :  Op  vrijdag 14 MEI van 16.00u tot 18.00u.  
Johan Stringer heeft aangeboden deze opnamen met zijn drone te maken; hij heeft een vliegbewijs!

Hoewel we niet verwachten dat mensen herkenbaar zijn gezien de hoogte waarop wordt gevlogen, kunt u, als u absoluut niet in beeld wilt, er voor zorgen dat u een handdoek bij de hand hebt voor als er iets brommends hoog boven uw hoofd vliegt. En natuurlijk kunt u ook even naar binnen gaan of op deze tijd boodschappen doen. En voor het uitzicht vanuit de lucht: vrolijke kussens en uitgeklapte parasols doen het vast goed!
Filmopnamen door een echte professional: Pim van Gerwen maakt gedurende het weekend filmopnamen van het terrein: leden kunnen ten allen tijde aangeven dat ze niet gefilmd willen worden. Ook in de nabije omgeving en in Den Bosch  zullen wat shots opgenomen worden.

VOOR. ZATERDAG 15 MEI van 13.30u tot 14.30u VRAGEN WE EEN AANTAL FIGURANTEN, die samen coronaproof een drankje doen op ons onvolprezen terras. We willen uitstralen dat we ook een gezellige vereniging zijn!!
Dat geldt ook voor het zwembad; het is leuker om het te zien als ’t in gebruik is en er een paar mensen zwemmen. We hopen dat ’t niet te koud is, hoewel er altijd wel een paar die-hards zijn die dan toch nog te water willen gaan.

Ongeklede kinderen zullen we niet op de film zetten en kinderen sowieso niet zonder toestemming van de ouders.

Ferry de Neyn
PR

Scroll naar top