Beste Vinkel vrienden,

Zoals jullie wel weten ben ik mijn leven lang actief als belangenbehartiger voor mensen met een visuele beperking. De laatste maanden hebben we van alles uit de kast moeten trekken om ook in corona tijd onze problemen onder de aandacht te brengen. Afstand houden is voor ons lastig, daarom hebben we hesjes laten maken met de tekst:

Ik zie u niet, houd u 1,50 afstand?

Op stations werkt het goed en krijg ik complimenten. Er zijn inmiddels 1100 blinden en slechtziende mensen die het dragen.

Als rechtgeaarde naturist draag ik het niet op het Vinkel, maar als ik vraag “mag ik passeren,” dan bedoel ik, kan ik passeren op 1,50 afstand.

Ik hecht aan het naleven van de regels, er zijn te veel mensen uit de kwetsbare groep om mij heen om risico’s te nemen.

Dank voor je begrip,

Hartelijke groet Joke Smits plaats 3

Scroll naar top