Ton en Ans van Diessen (een twee eenheid) werden in 1973 lid van onze vereniging Vanaf het begin waren zij zeer actief. Ans werd al spoedig penningmeester en bij dit werk was Ton haar grote steun en toeverlaat.
Ook aan de opbouw van ons Vinkel heeft Ton letterlijk zijn steentje bijgedragen. Geld om te bouwen was er die eerste jaren eigenlijk niet, materialen werden hergebruikt, kromme spijkers werden recht geslagen. 
Bij de ALV was Ton jarenlang lid van het  stembureau, tientallen jaren was hij medeverantwoordelijk voor het bijhouden van de overnachtingen t.b.v. de toeristenbelasting.
Ton was een actief lid, nam deel aan veel activiteiten die werden georganiseerd en stond zijn mannetje op de boulesbaan ook was hij nagenoeg altijd aanwezig op de wekelijkse bridgeavonden.
Tijdens het 60-jarige bestaan van Hertogstad onthulde Ton als oudste lid van onze vereniging samen met het jongste lid het beeld op het vijverveld.
Prachtig was het om op ’t Vinkel samen met alle leden het 65-jarig huwelijk van Ton en Ans te vieren enkele jaren geleden.
De laatste tijd begonnen de jaren zichtbaar te tellen, de gang naar ons Vinkel kostte steeds meer moeite. In 2019 namen Ans en Ton met pijn in het hart het besluit om hun plaats op te zeggen. Lid van Hertogstad, de fijne club met het mooie terrein waar zij zoveel jaren hebben genoten, bleven ze.

Hertogstad heeft een markant lid verloren.

Scroll naar top