Nieuwsgierig?! Vlug naar de site om dit romantische verhaal te lezen.

Afgelopen vrijdag klonken er opeens vrolijke geluiden bij 2 van onze leden. Nader onderzoek bracht  al snel de oorzaak van deze blijdschap boven tafel, er zou tijdens het Caribische buffet die avond een heuse date plaatsvinden tussen Wil (v.d. Laak) en Pim. Vinkel zou natuurlijk Vinkel niet zijn als zich hier niet een aantal mensen flink tegenaan zouden bemoeien. Zo zijn we dat hier wel gewend he…   
Dus werd er voorzichtig geïnformeerd welke outfit de twee duifjes gingen dragen. De nonchalance van beide daters was licht schokkend….. Antwoorden als “nou gewoon net als anders” en “nog niet over nagedacht” gaven nou niet direct hoop op een goede afloop dus er moest ingegrepen worden en wel snel.
Pim werd tactvol richting de tent van Ruud (Thijssen) gemanoeuvreerd omdat in de walk-in closet van de heer des huizes een colbert moest worden gescoord. Wil kreeg hulp van een ter plekke toevallig aanwezige gelegenheids-styliste die haar voorzag van een leuk jurkje, het juiste ondergoed (jaja voorbereiding is alles) en een paar hakken.

En ruim op tijd voor de date verscheen Pim bij de tent van Wil om haar naar het feest te begeleiden. Dat was ook hard nodig want de combi gras/hakken/daarloopiknooitop maakte de arm van Pim onontbeerlijk.

Stipt om 18.00 uur werd op het terras aan het gereserveerde tafeltje geschoven dat voor de gelegenheid was voorzien van mooie bloemen en een kaars voor de juiste romantische setting. En omdat het voor zo’n eerste date best storend is om iedere keer naar het buffet te lopen, was er ook gezorgd voor persoonlijke butler Henny die zorgde dat het aan niets ontbrak.

En….?  vragen jullie je af, hoe ging het verder?
De vonk van de liefde is helaas niet overgesprongen maar er is wel besloten om contact te houden als vrienden. Toch mooi.
En een andere heer heeft Wil ’s avonds geholpen met de rits van haar jurk. Ook mooi!

Scroll naar top