Wil je weten wat er nog te melden valt over de plaatsverdeling en de beslissingen omtrent de vriezers, lees dan verder op de site.

Herinnering plaatsverdeling 2021 

Over ruim een week sluit de inschrijving voor de plaatsverdeling 2021. Wil je deelnemen aan deze plaatsverdeling geef je dan uiterlijk 31 augustus op via terreincommissie@hetogstad.nlVinkel@hertogstad.nl of geef je formulier af bij de beheerder.  

Inhoud vriezers 

De vriezers die wij op het terrein hebben zijn vooral bedoeld voor de gasten op het terrein en bij voldoende ruimte voor leden. In de nieuwsbrief van vorige week hebben een oproep gedaan, nadat geconstateerd was dat de vriezers overvol zaten, zowel in de oude bibliotheek als de gasten keuken. Helaas is er aan de oproep van vorige week bijna geen gehoor gegeven. Donderdag 26 augustus gaat de terrein commissie alle spullen die niet voorzien zijn van naam en tentplaats nummer verwijderen uit de vriezers.  
In de vriezer in de oude bibliotheek zal een lade worden ingericht die alleen bestemd is voor vrieselementen omdat deze niet samen mogen met etenswaren.  

de terreincommissie

Scroll naar top