U heeft kortgeleden in de nieuwsbrief kunnen lezen, dat het een en ander bij de NFN is veranderd. Het komt er kortgezegd op neer, dat u tot op heden automatisch lid was van de NFN door de afdracht die Hertogstad deed van uw jaarlijkse Hertogstad-contributie aan de NFN.Hertogstad betaalt nog steeds  jaarlijks  €13,30 van uw contributie af aan de NFN voor allerlei diensten zoals uw jaarkaart/inf zegel, de webshop, etc, maar we kunnen u om privacyredenen niet meer aanmelden als NFN-lid, dat moet u nu zelf doen!

Dus als u lid wil blijven van de NFN ( GRATIS ), ga dan naar de website voeltvrijheid.nl en volg de stappen.Als u uw lidmaatschap heeft geactiveerd, kunt u vervolgens uw abonnement op de bladen Blootgewoon en de UIT! ( tegen betaling ) via de zelfde site ‘voeltvrijheid.nl regelen. Die zijn  niet meer gratis.


Het is belangrijk dat u de NFN blijft steunen ! Om een vuist te kunnen maken bij het behartigen van de maatschappelijke belangen van het naturisme is het belangrijk dat de NFN een grote groep leden vertegenwoordigt. Het activeren is een klein klusje en het kost helemaal niets.
Lees het hele verhaal op onze website Hertogstad.nl, onder het kopje naturistenbvereniging. U hoeft niet in te loggen!


Met vriendelijke groet, Ferry de Neyn–

Scroll naar top