Nog meer veiligheid.

In de winter zijn er altijd veel kabouters die heel veel werk verzetten om het terrein er weer pico Bella uit te laten zien. Jaren geleden was er ook een rubriek over deze kabouters. Als iedereen in Maart, April weer komt relaxen op ons mooie Vinkel ligt alles er weer bijzonder goed bij. Niet iedereen staat stil bij het gegeven dat er een aantal leden in de herfst/ winter druk bezig zijn geweest.

Afgelopen week waren er naast de kabouters ook marsmannetjes.

 

In dit “marsmannetjesproject” was Gé Nikken upper upper coördinator. ’s Morgens om 5 uur ging zijn wekker om vervolgens om half 6 richting het Vinkel te vertrekken. Om 7 uur was hij bij de poort waar hij 5 marsmannetjes en de marsupper ontving en hen met zijn humor en positiviteit de weg wees. De marsmannetjes hoefden het draaiboek en opgestelde plannen van Gé alleen maar te volgen. Hij had dit grote project uitstekend voorbereid. Na een dag hard werken vertrok hij rond 17.00 uur weer richting huis om vervolgens  de wekker weer te zetten op 5 uur en dat 4 dagen achter elkaar. Deze grote klus is door de goede voorbereiding ontzettend snel en goed verlopen. Op geen enkel gebouw ligt er nog asbest.

 

Gé is Vinkellaar van het eerste uur. Hij loopt al meer dan 50 jaar rond op het Vinkel.  Het is heel goed mogelijk dat hij 40 jaar geleden zelf, met zijn medeleden, deze asbestplaten op gebouwen heeft gelegd, toen was dat geen enkel probleem. In die tijd was Gé elk weekend, iedere vakantie het hele jaar door, aanwezig op het Vinkel, hij was de bouwplanner. In de avonduren, naast de gewone baan, begrotingen maken, tekenen, bouwplannen maken en vervolgens dit allemaal met alle Vinkellaren aanpakken en realiseren zonder expertise van buitenaf en zonder gemopper, het was heel normaal om dat te doen omdat je nu eenmaal lid was van een vereniging. Het is prachtig om hem te horen vertellen over de goede oude tijden. Tijden veranderen maar het is begrijpelijk dat Gé wel verbaasd is en erg moet wennen aan de mentaliteit en inzet die tegenwoordig op een heel ander niveau ligt.

Gé voor het voorbereiden, begeleiden, uitvoeren en wat er allemaal nog meer bij kwam kijken wil als eerste Jan jou heel hartelijk bedanken en alle complimenten geven voor je inzet. De appelflappen gingen er goed in. Ook leden zijn je ontzettend dankbaar voor het feit dat zij nu nog veiliger kunnen vertoeven op het Vinkel.

Namens Jan Paashuis.

Wil van de laak.

6 reacties op “Nog meer veiligheid !”

 1. Wil van de Laak

  Vergeet naast Jan, Jan en Martin Sjon en Roy niet. Zij zijn druk bezig met de herverdelingsplekken. Voor alle mannen de complimenten en respect.

 2. Lizeth Mulders - v.d. Ven

  Wie doet hem dat na…? Geweldige prestatie Gé!!! En ook complimenten voor Jan en Jan en Martin die ook heel hard werken voor de camping.
  Bert en Lizeth

 3. Ignace Bergman

  ook mijn dank voor alles wat je voor de club hebt gedaan de afgelopen dagen dat was niet niks heb ik begrepen uit het verslag.

 4. Wil van de Laak

  jeemig de peemig wat is Ge’ goed bezig geweest zeg, mijn complimenten Jaap Glandorff

 5. Henk Blankestijn

  Geweldig mannen, wat een inzet. Hartelijk bedankt voor deze inzet. Het geeft ons allemaal weer een veilig gevoel.
  Namens alle leden van Hertogstad.

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top