Beste leden,

Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet begrijp waarom mensen denken dat ons terrein gesloten is tussen 6 april en 30 april toch wordt het regelmatig gevraagd aan bestuursleden.

Maar onze camping ’t Vinkel is gewoon open.

Er zijn wel diverse gedeelten van de paden waar groot onderhoud aan wordt gedaan en daarvoor telt het volgende bestuursbesluit:

Vanaf dinsdag 6 april tot en met zeker 30 april zijn al de paden op onze camping ‘t Vinkel waar onderhoud gepleegd is (afgezet met rood/wit lint) verboden voor: voetverkeer, fietsen, kruiwagens, bagagewagentjes, scootmobielen, aanhangers, de shovel, auto’s, campers, caravans, enz. Kortom voor alles en iedereen.

Het betreft dus alleen gedeelten waar onderhoud aan gedaan is en afgezet is met rood/wit lint. De rest van het terrein, de andere 98 %, mag je gewoon op. Je kan dus gewoon je caravan bereiken, het enige is dat je misschien een stukje moet omlopen.

Hopelijk schept dit bericht meer duidelijkheid. Graag zien we elkaar weer op ’t Vinkel, blijf wel op 1,5 mtr. en alert voor de CORONA maatregelen.

We rekenen op je begrip en medewerking!

Het bestuur.

Scroll naar top